O nouă lovitură pe piața transferurilor pentru Manchester City

admin
o noua lovitura pe piata transferurilor pentru manchester city size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 23:37

Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 23:41


După oficializarea transferului lui Claudio Echeverri, un tânăr de 18 ani, care s-a remarcat la River Plate, campioana din Premier League este pe cale să-și asigure semnătura unui alt jucător de perspectivă.


Savio, aproape de Manchester City


Sávio Moreira de Olivieira, cunoscut sub numele de Savio, este una dintre revelațiile de la Girona, formație aflată pe locul doi în La Liga.


Dorit și de FC Barcelona, brazilianul ar fi ajuns la un acord cu gruparea din Premier League, anunță Fabrizio Romano.


Atacantul de 19 ani a jucat în 27 de meciuri pentru Girona, marcând de șapte ori și oferind șapte assisturi. 


  • 30 milioane de euro este cota de piață a lui Savio  


Manchester City, interesată de Michael Olise


”Cetățenii” caută permanent jucători care să fie ”piese” potrivite în ” puzzle-ul” lui Guardiola, iar astfel s-a ajuns la varianta Michael Olise, atacant de bandă în vârstă de 22 de ani, care în acest moment este legitimat la Crystal Palace.


Michael Olise de la Crystal Palace ar fi candidatul ideal pentru postul de extremă dreapta și la Liverpool, care intenționează să îl transfere pentru eventuala înlocuire a lui Salah. Așadar, trei mari echipe din Premier League îl vor.


Francezul născut la Londra e cotat la 50 de milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, și din 2021, de când se află la Crystal, a reușit să marcheze 12goluri și să ofere 22 de assist-uri în 82de apariții bifate în toate competițiile.


Produs de Arsenal FC (2009), Chelsea FC (2009-2016), Manchester City (2016-2017), Reading FC (2017-2019), Michael Oliver a evoluat la nivel de seniori doar pentru Reading și Crystal Palace.Source link

Share This Article