Numele neașteptat propus de inteligența artificială pentru banca tehnică a Barcelonei

admin
numele neasteptat propus de inteligenta artificiala pentru banca tehnica a barcelonei size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 17:53

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 18:08


Xavi, care mai are contract până în 2025, a transmis ferm că nu va mai continua din vară. Legenda Barcelonei a spus că este cea mai bună decizie pentru club, iar formația catalană are acum câteva luni la dispoziție pentru a găsi un nou antrenor.


Chiar dacă despărțirea se va produce abia la finalul acestui sezon, FC Barcelona ar fi în căutarea unui antrenor încă de pe acum. În spațiul public au apărut mai multe nume, printre care Hansi Fick sau Jurgen Klopp, însă a apărut și o propunere neșateptată. 


Varianta inedită propusă de AI (inteligența artificială)


Un soft de inteligență artificială din Polonia a analizat situația actuală a clubului catalan, jucătorii care sunt la echipă și profilurile antrenorilor disponibili și a ajuns la un rezultat neașteptat, Steffen Baumgart.


Tehnicianul de 52 de ani nu are contrat în acest moment, iar ultima dată a antrenat-o pe FC Koln, în perioada 2021-2023. În 98 de meciuri, Steffen Baumgart a câștigat 31 de meciuri, a făcut 31 de remize și a pierdut 36. 


Pep Guardiola îl susține pe Xavi Hernandez 


Xavi a pus decizia sa și pe seama presiunii constante, dar și a aspectelor negative care au fost evidențiate constant în acest sezon. Pep Guardiola a fost întrebat despre decizia luată de fostul său jucător, în cadrul conferinței de presă susținută înainte de duelul cu Burnley și s-a poziționat de partea fostului mijlocaș. 


„Sunt de acord cu Xavi. Nu putem compara presiunea pe care o avem în Anglia cu cea care este în Spania, din experiența mea. De ce? Acolo este de o mie de ori mai mare și mai dură. Aici, din punct de vedere al antrenorilor, e locul în care trebuie să te afli. Multe conferințe și meciuri la fiecare trei zile, însă presiunea pe care o simți la Barcelona nu se compară cu vreuna de la oricare alt club”, a declarat Pep Guardiola în cadrul conferinței de presă. Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate