„Nu s-a mai putut face nimic”

admin
WhatsApp Image 2024 02 05 at 15.01.34.jpeg

Mihai Albu trece prin clipe grele, după ce fratele său s-a stins din viaţă. Alexe Lecinius sau Cinel, așa cum i se mai spunea bărbatului, a murit la vârsta de 71 de ani, în urma unui infarct. Cu doar câteva luni în urmă, cei doi şi-au pierdut mama, iar acest moment tragic l-a afectat enorm pe fratele designerului.

Alexe Lecinius locuia în Canada, iar tragedia s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile. Durerea este foarte mare pentru Mihai Albu şi asta pentru că în urmă cu aproape jumătate de an a pierdut-o pe cea care i-a dat viaţă la doar câteva zile după ce suferise o operație.

Mihai Albu, dezvăluiri dureroase despre moartea fratelui său

Cu ultimele puteri, Mihai Albu a făcut o serie de declarații sfâșietoare despre evenimentul tragic.

„Albu Alexe Lecinius, îi spuneam Cinel, 71 ani, inginer electronist și cibernetician (absolvent a două facultăți), emigrat de 31 ani în Vancouver/Canada cu familia, cu doi copii.

Un frate extrem de bun, grijuliu și implicat (mai ales că tatăl nostru a murit când eu aveam 16 ani și el 26). L-a marcat și pe el trecerea în neființă a mamei noastre, acum 5 luni. A făcut infarct și nu s-a mai putut face nimic, chiar dacă s-a încercat resuscitarea timp de 30 de minute. A fost exemplul meu de perseverență și de implicare, un om corect și muncitor. Deși a revenit în țară destul de rar, vorbeam cel puțin o dată pe săptămână pe video call în toți acești 31 ani.

Are doi copii, mari acum, căsătoriți și cu copii la rândul lor. Unul dintre ei, cel mare poartă numele tatălui nostru, Longin. S-a născut în anul în care tatăl nostru a decedat. Pe celălalt îl cheamă Bogdan. Fiul cel mare, Longin, locuiește cu familia în Vancouver, iar cel mic, Bogdan, locuiește cu familia sa în Edmonton. Sunt atât de marcat de pierderea fratelui, îmi este dor de el…Ușu cum îi ziceam eu (Lecinius/Cinel/Cinelușu/Ușu). Dumnezeu să-l odihnească !”, a declarat Mihai Albu, pentru Click.ro.

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article