”Nu mi-a venit să cred că am văzut de la primul joc…”

admin

Aseară, de la 21:30, pe PRO TV a fost programată premiera sezonului suprem, Survivor All Stars. Daniel Pavel le-a adus celor de acasă întâlnirea cu cei 20 de concurenți, 10 Faimoși și 10 Războinici, care au acceptat cea mai dificilă provocare.

În exclusivitate, Andrei Krișan, cel care anul trecut a ocupat locul 2 în cadrul show-ului, a comentat ceea ce s-a întâmplat aseară în emisiune.

Seara a început cu Jocul Focului, o probă în premieră, în care membrii tribului au trebuit să lucreze în echipă, dar și cu un moment total neașteptat: Lola Crudu, de la Războinici, a leșinat chiar înainte de fluierul de start.

Andrei Krișan, vicecampionul Survivor 2023, comentează prima ediție Survivor All Stars

În primul joc s-a vrut să se evidențieze cât mai mult jocul de echipă și, bineînțeles, cât de mult își doresc, cu toții, să rămână împreună. A fost neplăcut să vezi că i se face cuiva rău – cum a fost cazul Lolei – și mi s-a părut wow că încă din prima zi se vede dificultatea de a rămâne sub cerul acela care o dată e cu 40 grade, o dată plouă, nu știi ce te așteaptă și sunt convins că este tare dificil în momentul de față, pentru toată lumea.

Îmi pare rău pentru Lola pentru că a trebuit să treacă prin chestia asta, dar premiera din traseul ăsta este, în primul rând, că au intrat toți – ceea ce a fost o schimbare majoră. Pe lângă asta, premiul mi s-a părut extraordinar, motiv pentru care războinicii s-au descurcat grozav, au lucrat în echipă, dar acel gram de noroc – cum a zis și Iancu – a aparținut faimoșilor. Războinicii mi s-a părut că au ajuns mult mai repede decât faimoșii și chiar s-au omogenizat destul de bine”, a spus Andrei.

Krișan a comentat și faptul că la finalul probei, Jador și Zanni și Iancu și Robert au găsit simbolul ascuns al imunității. ”O mega surpriză! Genul de surpriză cu care nu te întâlnești în Survivor din prima zi – să vezi că există o șansă se te salvezi cu un colan de imunitate – este extraordinar. Nu mi-a venit să cred că am văzut de la primul joc șansa de a te salva sau de a salva pe cineva la primul pericol”.

”Nu mi-a venit să cred că am văzut de la primul joc…”

Cea de-a doua surpriză pe care au avut-o membrii tribului a fost ajungerea în camp-uri, unde au descoperit că trebuie să-și facă totul de la zero. ”Ce să vorbim despre prima noapte? Șocul pe care l-au avut toți – și Faimoșii, și Războinicii – când au văzut că ei chiar nu au nimic – la propriu – ăsta-i un camp demn de All Stars – așa trebuie primiți all stars – fără absolut nimic – nici măcar o platformă pe care să doarmă. Până și platforma pe care trebuiau să o construiască s-o facă în așa fel încât să poată, totuși, să doarmă pe ceva. Jador a avut acolo câteva idei – cum ar fi să doarmă pe nisip, dar nu cred că e cea mai bună idee, cel puțin pe termen lung”, a adăugat Andrei Krișan.

Deși au pierdut primul joc, Războinicii și-au luat rapid revanșa în jocul pentru provizii, unde au câștigat cu un scor clar de 5 la 1. Fost membru al tribului albastru, Krișan a comentat.

Al doilea joc, din punctul meu de vedere, pe cât de ușor pare de la televizor să tragi carul acela după tine, e super dificil și, plus de asta, e foarte dificil să rămâi cu apă în gălețile respective. Când ajungi la final, să trebuiască să le reumpli și cu jghiabul acela atât de subțirel… cred că a fost mult de muncă, însă, al doilea joc – hai Războinicii, forța Războinicii – au dat dovadă că asta înseamnă să fii războinic, să ai o motivație mai puternică decât faimoșii, să îți dorești, cu adevărat, să câștigi”.

Andrei Krișan, vicecampionul Survivor 2023, comentează prima ediție Survivor All Stars

Vicecampionul din 2023 este foarte curios și de cum va continua conflictul pornit între Lola și Jador la capătul celei de-a probe. ”La finalul jocului, Lola i-a spus ceva la ureche lui Jador, presimt că asta a dus, în continuare, la discuțiile între Faimoși și Războinici. Nu știu exact nici ce a spus Iancu la un moment dat, dar sunt tare curios, în următorul episod, să se dea un pic de context să vedem la ce se referea, de fapt, Jorge când a spus că nu se zice așa ceva nimănui – indiferent că e Jador, Lola – oricine. Și sunt tare curios despre ce era vorba”.

Show-ul continuă astăzi și mâine, de la 21:30.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article