„Nu e posibil!” Giovanni Costantino a câștigat cu Dinamo, dar și-a ‘certat’ un jucător

admin
znu e posibil giovanni costantino a castigat cu dinamo dar si a certat un jucator 1 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 23:34

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 23:35


Oltenii s-au impus datorită golurilor marcate de Bahassa și Juan Bauza, în minutele 13, respectiv 52, în timp ce singurul gol al lui Dinamo a fost marcat de Dennis Politic, în minutul 63. Cele două echipe au mai avut șansa de a marca, însă nu și-au concretizat ocaziile. 


În dreptul gazdelor, Vladislav Blănuță a avut mari ratări, pentru care nu a fost ‘iertat’ de antrenorul italian al echipei la finalul meciului. 


Giovanni Costantino, exasperat de ratările lui Vladislav Blănuță 


Giovani Costantino a vorbit despre victoria importantă obținută de echipa sa, asta după ce în urma meciului pierdut cu Rapid, finanțatorul Adrian Mititelu îl anunța că își poate da demisia de la echipă, într-o reacție la cald. Antrenorul italian a vorbit despre fotbaliștii săi și despre golurile marcate, însă a profitat de ocazie pentru a-l ‘certa’ și pe Blănuță pentru ocaziile mari ratate.


„Importantă este victoria. Bauza a dat un gol incredibil. Bahassa e jucătorul cu o calitate incredibilă. S-a descurcat foarte bine. Din octombrie jucăm un stil de joc cu mai multe pase.


Blănuță nu are multă experiență. Nu este posibil să nu marcheze. Trebuia să dea 1-2 goluri. Dacă avea experiență, marca!”, a declarat Giovanni Costantino la finalul meciului. 


FC U Craiova a urcat temporar pe locul 10 în clasamentul din Superligă, având 30 de puncte în 24 de meciuri jucate. Oltenii ar putea fi depășiți de Oțelul Galați, dacă se impun gălățenii în duelul din Giulești cu Rapid. 


În următoarea etapă, echipa lui Giovanni Costantino joacă în deplasare cu Oțelul Galați. Source link

Share This Article