„Noua noastră casă în Los Angeles”

admin
WhatsApp Image 2024 02 02 at 13.54.32.jpeg

Smiley a făcut recent un anunţ care i-a luat prin surprindere pe toţi fanii lui. Celebrul artist şi partenera lui, Gina Pistol, au plecat din România. Pe pagina sa de Instagram, juratul de la Vocea României a explicat ce vor face, dar şi cât timp vor petrece departe de casă.

Smiley este artist, jurat compozitor, producător, dar şi tătic, iar după cum va imaginaţi, programul lui este unul foarte încărcat. Partenerul Ginei are foarte multe evenimente în agendă şi face posibilul să ajungă la fiecare, din acest motiv călătorește destul mult.

Smiley şi Gina Pistol au plecat din România

De când fiica lui a venit pe lume, nu îşi mai doreşte să plece fără ea, astfel, recent s-au îmbarcat toţi trei în avion cu destinaţia Los Angeles. Ajunşi la destinaţie, cântăreţul le-a arătat celor care îl urmăresc unde vor locui, dar şi ce va face în America.

”Am plecat iar la plimbare, de data asta în Los Angeles. Zbor lung, aterizare perfectă, am mers direct la căsuța pe care am închiriat-o. Frumoasă, cochetă, fix ce ne trebuie. A urmat un somn lung și binemeritat. A doua zi am mers să vedem studioul în care vom lucra și vă spun cu mâna pe inimă că arată și sună fantastic.

Noua noastră casă în L.A. După asta, Gina m-a scos la cumpărături că nu aveam de niciunele. Primele zile aici chiar au fost frumoase: soare, cald, 24 de grade, așa că am profitat din plin. Venice Beach e neschimbată, superbă, colorată, plină de viață, iar fiica a intrat imediat în spiritul locului, adică dans, voie bună și libertatea de a fi și de a te exprima liber… Hai că eu cred că va fi o serie mișto, stați pe aproape că va urma”, a spus Smiley pe Instagram.

Artistul este un tătic împlinit

Josephine Ana Maria l-a învățat pe artist și pe prezentatoarea TV ce este cu adevărat dragostea necondiționată, i-a transformat din îndrăgostiți în părinți. Le-a pus și răbdarea la încercare, așa cum orice pui știe să o facă atât de bine, dar i-a adus și mai aproape unul de altul în familia frumoasă de care se bucură astăzi.

De trei ani, Smiley și Gina Pistol trăiesc o altă viață, din care învață ceva nou în fiecare zi, prin pașii pe care micuța lor îi face în lume.

Ultima perioadă a fost una la fel de palpitantă pentru cei doi părinți, mai ales că micuța Josephine a crescut şi vrea să descopere cât mai multe lucruri.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article