Noi, dar defecte – Primăria Capitalei amână introducerea noilor troleibuze cumpărate din Polonia

admin
media 161132258714502100.jpeg

Troleibuzele noi cumpărate din Polonia nu pot fi introduse în circulație de astăzi, așa cum a anunțat Primăria Capitalei.

Oficialii municipalități au precizat că există unele probleme la sistemele electronice ale mașinilor. Ei au adăugat că nu este vorba de defecțiuni grave și că acestea vor fi remediate în câteva zile.

Nu a fost deocamdată avansat un nou termen pentru punerea în circulație a acestor prime troleibuze noi cumpărate în ultimii 20 de ani, notează Rador Radio România.

În decembrie 2022, Primăria Capitalei a semnat un contract cu producătorul polonezi Solaris pentru 100 de troleibuze moderne, cu autonomie de până la 20 km, care trebuie livrate până la vară.

După remedierea problemelor de soft, primele troleibuze vor circula pe linia 61, între Piața Rosetti, din centru, și Militari, cartier Apusului.

Troleibuzul are o autonomie de 20 kilometri, având funcţia de autobuz pe trasee neelectrificate, iar conectarea/deconectarea la/de la reţeaua electrificată se face autonom, din cabina şoferului.

În acest context, linia de autobuz 336 va fi desfiinţată, noul traseu fiind parcurs doar cu troleibuzul.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate