NISSA BLACK FRIDAY ADUCE CELE MAI MARI REDUCERI DIN AN!!! 10 motive pentru care achiziționarea hainelor in Black Friday este cea mai buna alegere!

admin

În pragul sezonului festiv, perioada de Black Friday reprezintă o oportunitate excepțională pentru iubitorii modei și pentru toți cei interesați de achiziționarea hainelor. Anul acesta, acest eveniment aduce beneficii și motive solide pentru a profita de reduceri și oferte atractive în universul vestimentar. NISSA a pregatit in acest sezon de Black Friday oferte speciale cu discounturi de pana la -80% la cele mai dorite produse NISSA, ROCHIILE DE COCKTAIL SI DE SEARA!

De ce sa iti achizitionezi în Black Friday cadourile si hainele NISSA preferate pentru petrecerile din luna decembrie ?

Economii semnificative: Reducerile substanțiale de pana la -80% oferite în această perioadă permit economii importante pentru consumatori. Achiziționarea hainelor preferate acum poate însemna o reducere semnificativă a costurilor comparativ cu prețurile obișnuite, scrie romaniatv.net.

Diversitatea opțiunilor: Retailerii oferă o gamă vastă de haine, de la cele casual la cele de seară sau cele potrivite pentru sezonul următor. O varietate mai mare de opțiuni este disponibilă în această perioadă, ceea ce înseamnă că poți găsi mai ușor stilul și mărimea potrivite. Anul acesta NISSA, brandul preferat al celor mai multe vedete din Romania si nu numai, va ajunge in dresingurile doamnelor si domnisoarelor direct din magazinele NISSA https://shop.nissa.ro/ro/black-friday ) sau din magazinul online www.nissa.ro. Cele mai norocoase cliente vor achizitiona tinute cu 80% discount.

Calitate la prețuri accesibile: Black Friday nu înseamnă doar prețuri reduse, ci și acces la produse de calitate. Brandurile recunoscute și designerii de renume își oferă produsele la prețuri competitive, permițând consumatorilor să achiziționeze produse de calitate la prețuri mai accesibile. La NISSA te poti bucura acum de cele mai bune oferte de preț, cu plata în rate și livrare rapidă în maxim 48 de ore! Cele mai râvnite rochii de seară pentru evenimente sunt incluse în oferta promoțională, disponibile în magazinele NISSA sau online pe https://shop.nissa.ro/ro/black-friday .

MAGAZIN ONLINE – https://shop.nissa.ro/  

MAGAZINE NISSA

BUCUREȘTI

Afi Palace Cotroceni: 10:00 – 22:00

Băneasa Shopping City: 10:00 – 22:00

București Mall-Vitan: 10.00 – 22.00

Promenada: 10:00 – 22:00

SUCEAVA

Iulius Mall: 10:00-22:00

BRAȘOV

Afi Palace : 10:00 – 22:00

CONSTANȚA

City Park Constanța: 10:00-22:00

IAȘI

Palas Mall: 10:00 – 22:00

PITEȘTI

Centrul Comercial Jupiter City: 09:30 – 21:30

CLUJ

Iulius Mall: 10:00-22:00

SIBIU

Promenada Sibiu : 10:00 – 22:00

CRAIOVA

Electroputere Mall : 10:00 – 22:00

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article