Neluțu Varga îl provoacă pe Gigi Becali: „Nu concep altceva”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 23:38

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 23:46


După schimbarea antrenorului, Neluțu Varga a dezvăluit că nu renunță la lupta la titlu și că are speranțe că echipa va recupera diferența de puncte în playoff.


„Nu vreau să spun cuvinte mari. Dar sunt ferm convins că, dacă el câștigă toate meciurile până în playoff, în momentul acela 100% ne batem la titlu garantat, cu șanse foarte mari. Nici nu mă interesează dacă recuperează din handicap. Asta deja depinde de mai mulți factori.


Pe mine mă interesează ca el să câștige toate meciurile! Dacă le câștigă pe toate, intrăm în playoff cu patru-cinci puncte diferență maxim de FCSB, în timpul acesta să-și revină echipa și filosofia lui de joc să-și pună amprenta… eu zic că garantat sunt șanse foarte mari să luăm titlul. Speranța moare ultima! Nu concep altceva. N-am fost niciodată cu ideea de a fi pe locul 2 sau 3″, a declarat Neluțu Varga, potrivit Playsport.


Cum arată clasamentul după 23 de etape


După victoria categorică de pe ”Ion Oblemenco”, FCSB a ajuns la 50 de puncte și este la 11 puncte distață de locul doi, ocupat de CFR Cluj, la egalitate cu Rapid. 


De partea cealaltă, Universitatea Craiova a rămas pe locul cinci, cu doar 34 de puncte, și este la 16 puncte distanță de lider. În acest moment, oltenii par să fie ieșiți din calculele pentru titlu.


În următoarea rundă, FCSB va avea parte de un alt test dificil, în compania campioanei en-titre Farul Constanța, care ocupă locul patru, cu 36 de puncte.


Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi OSK, echipa de pe locul șase.
Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate