„Ne „prescrie” rețeta tinereții fără bătrânețe!”

admin

Academicianul Leon Dănăilă a lansat oficial cartea „Neuroplasticitatea. Secretul longevității creierului”, apărută la Editura Bookzone, joi, 27 ianuarie 2024, la Sala Luceafărul din București. Adrian Artene, directorul editorial al trustului de presă Gândul Media Network a fost gazda evenimentului grandios.

În prezentarea despre nouă carte a academicianului Leon Dănăilă, Adrian Artene a subliniat că este vorba despre o adevărată „revoluție editorială”, scrisă de „unul dintre cei mai luminați neurochirurgi ai lumii”.

Cartea „Neuroplasticitatea. Secretul longevității creierului” este prima lucrare pe care renumitul cercetător Leon Dănăilă a scris-o pentru publicul larg. Cei ce vor avea răbdare să parcurgă filele vor răgăsi nu numai o experienţă de viaţă ci şi o mare parte din descoperirile neurochirurgului.

Aceasta este întâia lucrare pe care supranaturalul cercetător român o adresează publicului larg și prin intermediul căreia ne «prescrie» rețeta tinereții fără bătrânețe! Va fi o discuție de aproape două ore cu autorul, la capătul căreia ni se vor dezvălui secretele unor cercetări întinse pe aproape șapte decenii, a precizat Adrian Artene.

„Într-o sâmbătă de ianuarie am trăit un nou miracol”

Miracolele există, iar cartea scrisă de academicianul Leon Dănăilă este dovada. ”Neuroplasticitatea. Secretul longevității creierului” înseamnă, printre altele, timpul pe care prof. dr. Leon Dănăilă l-a dedicat semenilor, punând cercetarea continuă pe primul loc.

Într-o sâmbătă de ianuarie am trăit un nou miracol! Miracolul de a-l reîntâlni pe un Dumnezeu pământean: academicianul profesor doctor Leon Dănăilă.

Noua carte a domniei sale, apărută la Editura Bookzone, a primit botezul publicului. Și, aproape două ore, dimpreună cu domnia sa și cu un public numeros, am pătruns într-o bibliotecă. Nu doar între filele unei cărți. Ci într-o bibliotecă. Fiindcă ”Neuroplasticitatea. Secretul longevității creierului” însumează decenii de cercetare, mii de studii, sute de cărți pe care s-a întemeiat. Iar la capătul dialogului nostru, ni s-au încredințat și două MARI SECRETE: cel al TINEREȚII FĂRĂ BĂTRÂNEȚE și, totodată, SECRETUL FERICIRII! Le puteți afla și voi, dacă veți parcurge cartea!”, a mai spus Adrian Artene în timpul acestui eveniment editorial.

Academicianul Leon Dănăilă, invitat la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”

Renumitul academician Leon Dănăilă a fost și invitatul în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”. A vorbit despre momentul în care a decis să devină medic, dar şi despre motivul care l-a condus pe acest drum.

„Eu sunt dintr-o regiune mai săracă, din nordul Moldovei, județul Botoșani, unde oamenii, când eram eu mic, vedeam că se tratează printr-o babă care îi descânta și preotul venea să-l împărtășească. Părinții mei nu erau oameni intelectuali, dar eu în mintea mea, văzând că unii cu posibilități mai mari se duc la Cernăuți, acolo se duceau toți bolnavii mai dificili, făceau operații, erau salvați în condiții optime.

Eu am zis atunci că mă fac medic, să îi ajut pe oamenii ăștia, chiar dacă nu au bani, dar eu trebuie să îi ajut”, Leon Dănăilă, la podcast-ul „Altceva cu Adrian Artene”.

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article