Nana Falemi e invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena SPORT.RO (VOYO & Sport.ro)

admin
falemi arena sport ro size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 08 Februarie 2024, 09:00

Data actualizarii: Joi 08 Februarie 2024, 08:55


Fost internațional camerunez cu cinci prezențe la prima reprezentativă, Nana Falemi e invitatul lui Cătălin Oprișan la emisiunea Arena SPORT.RO!


Nana Falemi e invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena SPORT.RO


Timp de o oră, Nana Falemi și moderatorul emisiunii Arena SPORT.RO Cătălin Oprișan dezbat subiecte care mai de care: de la echipa națională a Camerunului, până la primul eșalon al României, Superliga.


”Fără tupeu, nu ajungi la echipa națională!”, sunt câteva dintre cuvintele rostite de Nana Falemi din timpul emisiunii.Cariera lui Nana Falemi


Nana Falemi a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum AFC Steaua, FCSB, Ergotelis, FC Vaslui, Volyn Lutsk, JS Sainty, Astra II și Gaz Metan Mediaș, unde și-a agățat ghetele în cui în ianuarie 2009.


Camerunezul a câștigat două titluri de campion în primul eșalon al României: în sezonul 2000/01 cu AFC Steaua și în stagiunea 2004/05 cu FCSB. Acum, Nana Falemi se ocupă de propriul său club de juniori: FC Nana Juniors. 


Cătălin Oprișan: „Sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile sau cariere fabuloase”


”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, declară Cătălin Oprișan încântat de debutul noii emisii. 


După anii de experiență, acesta a mai punctat: ”astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest”.Arena SPORT.RO, emisiune moderată de Cătălin Oprișan, e în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro.Source link

Share This Article