MM Stoica anunță o nouă plecare de la FCSB: ”Joi semnează rezilierea”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 22:43

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 22:42


După ce Gigi Becali a declarat că Andrea Compagno e extrem de aproape să plece în Grecia pentru 450.000 de euro, se pare că de la FCSB va mai pleca un jucător.


MM Stoica anunță o nouă plecare de la FCSB: ”Joi semnează rezilierea”


Mihai Stoica, managerul general FCSB, a anunțat faptul că Dorin Rotariu va semna rezilierea joi, după ce fostul dinamovist a ajuns pe lista neagră a lui Gigi Becali.


În acest sezon din Superliga României, winger-ul a bifat doar cinci apariții pentru FCSB. De două ori a fost titular, în timp ce în celelalte trei partide a intrat de pe bancă.


”Mâine am înţeles că semnează rezilierea (n.r. – Dorin Rotariu). Deci mai e perioadă de transfer şi poate semna cu altă echipă. Eu ştiu înţelegerea pentru a semna (n.r. – rezilierea), dar nu spun. Iese Gigi şi spune, nu e problemă (n.r. – zâmbeşte)”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.


Dorin Rotariu a venit la FCSB în octombrie 2023 liber de contract, după ce s-a despărțit în luna august de Ludogorets, echipă la care se afla încă din iulie 2021.


Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, Alkmaar, Astana, Ludogorets și Atromitos sunt formațiile la care Dorin Rotariu a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice.


FCSB, în această perioadă de mercato


Veniri – Nana Antwi (FC Urartu / 50.000 de euro), Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 700.000 de euro), Luis Phelipe (Poli Iași / 200.000 de euro)


Reveniri după împrumuturi – Mario Geană (Unirea Dej), Ovidiu Perianu (FCU Cluj)


Plecări – Damjan Djokovic (Rapid / contract reziliat), Cristian Ganea (FCV Farul / contract reziliat), Mario Geană (SCM Zalău / împrumutat), Ovidiu Perianu (FC Buzău / împrumutat), George Gogescu (Chiajna / împrumutat)


Jucători puși pe lista de transferuri – Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Eduard Rădăslăvescu Source link

Share This Article