Mihai Stoica a dat noi detalii despre situația lui Andrea Compagno, după ce Gigi Becali a anunțat că e gata să îi ofere un nou contract 

admin
mihai stoica a dat noi detalii despre situatia lui andrea compagno dupa ce gigi becali a anuntat ca e size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 08 Februarie 2024, 23:27

Data actualizarii: Joi 08 Februarie 2024, 23:30


Golgheterul echipei din sezonul trecut nu mai este dorit de Gigi Becali, care a scăzut chiar și prețul doar pentru a scăpa de el. FCSB a primit două oferte pentru atacantul italian, una de 450.000 de euro din Turcia și alta de 120.000 de euro din China, însă Compagno nu ar fi încântat de ideea de a semna cu turcii. 


Gigi Becali a dezvăluit ce dialog a purtat cu Andrea Compagno, care a refuzat oferta din Turcia, dorind să ajungă în China. Oferta nu este deloc avantajoasă pentru FCSB, astfel că finanțatorul a trimis o contraofertă, cerând o sumă mai mare, însă atunci italianul a amenințat că nu mai pleacă, moment în care Becali a transmis că îi poate prelungi contractul dacă se ambiționează. 


Mihai Stoica, noi precizări în legătură cu Andrea Compagno 


Managerul general de la FCSB a transmis joi seară că nu există nicio lămurire în cazul lui Andrea Compagno, însă a precizat că el crede că italianul va pleca de la echipă în această iarnă. 


„Nu s-a lămurit absolut nimic. S-a antrenat alături de echipă. Nu vrea să meargă în Turcia. În China mai e deschisă perioada de mercato până la finalul lunii. 


Distanța e mai mare, dar ai mai mult timp să numeri banii. Eu cred că va pleca”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 


Înainte să ajungă la gruparea roș-albastră, Andrea Compagno a fost legitimat la FCU Craiova, după ce trupa din Bănie l-a adus pe vârful italian de la Tre Fiori în august 2018.


La FCSB, atacantul a bifat 55 de apariții și a înscris 20 de goluri, în timp ce la FCU Craiova a jucat 61 de meciuri, a marcat de 26 de ori și a oferit cinci assist-uri.


Catania U19, Due Torri, Pinerolo, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori, FCU Craiova și FCSB sunt echipele la care a fost legitimat Compagno de-a lungul carierei sale.


Gigi Becali, gata să îi prelungească înțelegerea lui Andrea Compagno: „Ei vor să fie mai deștepți, să fiu eu mai fraier”


„Pentru Compagno au dat chinezii 100.000. Noi avem ofertă din Turcia de 450.000. El vrea să plece în China. Bine, atunci. Am trimis contraofertă în China de 200.000. El zice: ‘Dacă e vorba așa, nu mai plec’. Ia nu mai pleca, mă. Adică ce au făcut ei? Are un impresar și le-a zis: ‘Trimiteți ofertă de 100.000 că o să accepte. Lasă că luăm noi salariul și Becali e prostul’.


Bine, mă, atunci să vină la antrenamente de mâine și să nu mai plece. Nu îl dau cu 100.000, nu vreau. Ei zic că în vară termină contractul, dar ei nu știu un lucru. Eu, dacă vreau să-mi pun ambiția, pun al doilea contract și îl țin pe bară. Dacă tu chiar crezi că faci tu, pun al doilea contract și stai pe bară, în tribună, să vezi cum e.


(n.r – Se mai pune problema să joace la FCSB?) Asta i-am zis lui MM. Îl am pe Compagno, jucătorul meu, căruia îi dau salariu, dar eu n-am atacant la echipă. De mâine la antrenamente și să îl vedem la joc! De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deștepți, să fiu eu mai fraier. Eu nu vreau să fiu fraier. Le arăt că la mine, dacă fac lucrurile astea, nu e chiar cum s-au făcut socotelile.


Impresarul i-a zis lui Vali Argăseală: ‘Dați-l liber. Ce să mai cheltuiți până în vară?’. Stai, mă, că nu e până în vară. Mai sunt încă trei ani”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.Source link

Share This Article