„Mi-a dat cu virgulă!” Jaqueline Cristian, sinceră despre următoarea adversară la Transylvania Open (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

admin
zmi a dat cu virgula jaqueline cristian sincera despre urmatoarea adversara la transylvania open live 8 size6.png

Marcu Czentye

Data publicarii: Joi 08 Februarie 2024, 08:15

Data actualizarii: Joi 08 Februarie 2024, 08:15


Jaqueline Cristian – Clara Tauson, joi, ora 18:00

în direct la Pro Arena și VOYOJaqueline Cristian (25 de ani, 81 WTA) și-a început parcursul în ediția 2024 a Openului Transilvaniei cu o victorie de rutină, securizată în minimum de seturi în fața Marinei Bassols Ribera, din Spania, sportivă clasată pe locul 105 al ierarhiei mondiale.


Ajunsă pentru a treia oară în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, sportiva din țara noastră le cere spectatorilor să vină într-un număr cât mai mare la următoarea sa partidă, întrucât aportul energetic al spectatorilor „face diferența” pe teren, în viziunea sa.


Jaqueline Cristian vrea revanșa în fața Clarei Tauson


  • Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate de Pro Arena și VOYO joi, 8 februarie, după ora 18:00.


  • Clara Tauson o conduce pe Jaqueline Cristian cu 3-2 la meciurile directe. 


Mai concret, Jaqueline Cristian își dorește enorm luarea revanșei împotriva danezei Clara Tauson – următoarea sa adversară de la Transylvania Open – în fața căreia s-a înclinat scor 6-2, 6-0, în calificările turneului WTA 500 de la Linz, derulate săptămâna trecută. 


„Dacă aș vrea să joc contra ei undeva, cred că este acasă. Chiar sper să am un public cât mai numeros și să mă încarc cu energia suporterilor.


O știu foarte bine pe Clara și mi-aș dori foarte mult să îmi iau revanșa, mai ales atât de repede, pentru că săptămâna trecută a dat cu virgulă.


Dar sunt pregătită. Acasă mă simt de trei ori mai puternică decât altundeva. E ceva în aer aici și vreau să mă bucur cât mai mult,” a declarat Jaqueline Cristian, într-o conferință de presă susținută la Cluj. Clara Tauson (21 de ani, 80 WTA) a câștigat două titluri WTA, la Lyon și Luxemburg, în 2021. 


De partea apropiată a fileului, Jaqueline Cristian are doar o finală jucată în WTA, la Linz, în același an. Jaqueline Cristian, a doua româncă ajunsă în optimile Transylvania Open 2024 (LIVE pe Pro Arena și VOYO)
Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate