METEO. După câteva zile de primăvară, vina iar urgia peste România. De când se va schimba vremea radical. Prognoza ANM a fost modificată

admin
Vremea 27 noiembrie 2 decembrie 2018. Vin ninsorile vantul puternic si temperaturile scad grav.jpg

METEO. Săptămâna începe cu o serie de coduri galbele și portocalii de la ANM din cauza vântului care deja a creat probleme în mai multe regiuni ale țării. Totuși în partea de sud este destul de cald și pare că a venit primăvara. Vor fi și unele ploi locale în nord, vest, centru și nord-est.

Mercurul din termometre va ajunge până la 15 – 20°C în mai multe localități din țară, iar vremea va fi caldă și în următoarele zile. Se așteaptă un nou episod rece la jumătatea lunii, însă meteorologii speră ca valul polar să ocolească totuși România.

Marți, temperaturile de primăvară se vor instala în cea mai mare parte a țării. În regiunile nordice și vestice, se vor atinge în jur de 13 – 15°C, în timp ce în Muntenia, Oltenia și Dobrogea ne așteptăm la maxime mai ridicate, între 16 și 21°C. Doar joi, un front rece cu ploi se va apropia de România, dar, cel mai probabil, va afecta doar nordul extrem al țării, anunță și specialiștii de la meteoradar.ro. Citește mai multe aici.

Articolul METEO. După câteva zile de primăvară, vina iar urgia peste România. De când se va schimba vremea radical. Prognoza ANM a fost modificată apare prima dată în Ciao.ro.

Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate