Mauricio Pochettino, acuzat că o distruge pe Chelsea, dar și cariera unui superstar: „Un adevărat coșmar”

admin
mauricio pochettino acuzat ca o distruge pe chelsea dar si cariera unui superstar un adevarat cosmar size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 09:46

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 10:05


După ce a ratat prezența în competițiile europene pentru acest sezon, Chelsea se află pe locul zece în prezent, cu șanse mici de a se apropia de locurile fruntașe, diferența fiind de 15 puncte față de locul trei.


Mauricio Pochettino, acuzat de rezultatele slabe ale echipei


Formația de pe Stamford Bridge a suferit o înfrângere drastică, scor 4-1 în fața celor de la Liverpool, iar echipa nu pare să se regăsească, în ciuda jucătorilor de sute de milioane de euro transferați în ultimele luni.


„Nu sunt o echipă, iar după 22 de meciuri ar trebui tras la răspundere și Mauricio Pochettino. Toată lumea se ia de conducere, de Todd Boehly.


Îi risipește talentul lui Cole Palmer jucându-l 9 fals, l-a transformat pe Raheem Sterling într-un jucător mediocru. Echipa nu știe să se apere și nu știe să joace în deplasare.


Mijlocul se schimbă meci după meci, Enzo și Caicedo valorează 200 milioane de euro și sunt total ineficienți.


Thiago Silva reprezintă cel mai mare mister pentru mine. Pochettino și Chelsea i-au transformat finalul de carieră în cel mai mare coșmar, îi distruge legenda. Cred că întrebările îi trebuie adresate lui Pochettino”, a declarat jurnalistul Adrian Durham.


Thiago Silva a ajuns la Chelsea în 2020, după o perioadă de opt sezoane petrecută la PSG. În trecut, brazilianul de 39 de ani a mai jucat la AC Milan, Fluminense sau Dinamo Moscova.Source link

Share This Article