Marius Niculae a dezvăluit ce șanse are Dinamo să se salveze de la retrogradare

admin
marius niculae a dezvaluit ce sanse are dinamo sa se salveze de la retrogradare size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 20:16

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 20:17


”Câinii” au ajuns pe ultimul loc în Superligă, cu doar 16 puncte, fiind depășită și de FC Botoșani, care are acum 18 puncte. Echipa lui Zeljko Kopic trebuie să depășească cel puțin două adversare până la finalul play-out-ului pentru a-și asigura măcar un loc de baraj.


Fanii lui Dinamo și-au pus speranțele în campania de transferuri din iarnă, doar că noile achiziții nu au reușit, la prima vedere, să schimbe radical jocul echipei lui Zeljko Kopic.


Marius Niculae: ”Șansele sunt destul de mici”


Marius Niculae, fostul atacant de la Dinamo, în prezent oficial în cadrul Clubului Sportiv Dinamo, crede că ”roș-albii” au șanse mici să se salveze de la retrogradare.


„Îmi mențin aceeași părere, șansele sunt destul de mici. Eu încă mai am speranța că se pot salva, mai pot aduce jucători pe ultima sută. Dacă vor aduce acești jucători, atunci vor avea șanse reale la salvare. Sunt jucători români care știu ce înseamnă Dinamo. 


Ei fiind profesioniști, pentru asta sunt plătiți, să dea cel mai bun randament, să obțină puncte și salvarea de la retrogradare. E dureros să spun lucrul ăsta, nu mă gândeam că o să spun asta vreodată. Eu am fost crescut în alt spirit”, a spus Marius Niculae, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.


Dinamo București este pe locul 16 cu 16 puncte și are cel mai slab atac din Superliga României, cu doar 15 goluri marcate în 24 de partide.


De asemenea, ”câinii” au și 36 de goluri încasate și una dintre cele mai slabe apărări din campionat.


În următoarea etapă, Dinamo se va deplasa pe terenul campioanei en-titre Farul Constanța. În tur, echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 2-0.
Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate