Manchester United, invincibilă în 2024, a primit cea mai proastă veste!

admin
manchester united invincibila in 2024 a primit cea mai proasta veste size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 11:27

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 11:32


Fundaşul argentinian al echipei Manchester United, Lisandro Martinez (foto – alături de managerul Erik ten Hag), care a revenit recent după o accidentare, este din nou indisponibil pentru „cel puţin opt săptămâni”, după ce s-a accidentat la genunchi duminică, a anunţat gruparea engleză.


Jucătorul de 26 de ani a suferit o accidentare la ligamentele genunchiului în timpul victoriei de duminică cu West Ham (3-0) şi „este de aşteptat să fie indisponibil cel puţin opt săptămâni”, a scris clubul din nordul Angliei pe site-ul său.


Lisandro Martinez, absent timp de patru luni, s-a accidentat din nou


Internaţionalul argentinian, campion mondial în 2022, care a suferit o accidentare la picior în septembrie, a revenit pe teren la mijlocul lunii ianuarie, după o absenţă de patru luni, informează news.ro.


După un început slab de sezon, Manchester United este neînvinsă în cele 5 meciuri oficiale disputate în anul 2024: 2-0 cu Wigan Athletic și 4-2 cu Newport County în FA Cup, 2-2 cu Tottenham Hotspur, 4-3 cu Wolverhampton Wanderers și acum 3-0 cu West Ham United în Premier League.
Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate