”Mă roagă să îi cumpăr”

admin

Irinel Columbeanu are pofte de milionar în azil! Iată ce îi cere lui Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni, atunci când merge în oraș.

Irinel Columbeanu trăiește vremuri grele! După ce și-a pierdut toată averea, omul de afaceri a ajuns la azil. Momentan, pentru că nu-și permite să plătească tot, unele cheltuielile sunt suportate de Ion Cassian. Totuși… nu poate renunța la anumite pofte de milionar!

Irinel Columbeanu are o pensie de aproximativ 2.000 de lei, iar taxa la azil este între 4.000 și 8.000 de lei, în funcție de nevoile fiecărui pacient. Cu toate acestea, Ion Cassian a spus că nu îl va da afară pe fostul om de afaceri, chiar dacă nu va reuși să acopere restanțele. Proprietarul căminului de bătrâni a dezvăluit, totodată, și ce pofte culinare are Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicăi Gabor îl roagă pe Ion Cassian, atunci când merge în oraș, să-i cumpere sushi și croissante.

”Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși.

Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croassante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui. Iar când era la noi, Zina Dumitrescu mă ruga să îi cumpăr prăjituri. Meniul ei preferat era de cartofi prăjiți cu carne de pui”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech.

Tzancă Uraganu’ i-a promis o slujbă lui Irinel Columbeanu

Recent, Irinel Columbeanu l-a vizitat pe Tzancă Uraganu’ chiar în vila de lux în care acesta locuiește alături de Marymar și de fetița acestora. Lăutarul a dat de înțeles că de acum încolo se va ocupa de situația financiară a lui Irinel Columbeanu, ba chiar îi va oferi o slujbă.

Tzancă Uraganu’ s-a filmat alături de Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 ani, dezvăluind noile proiecte la care vor lua parte împreună: „De la Revelion am vrut să vin să vă iau la mine să facem împreună, dar am fost plecat cu multe cântări cu alea…Aveți permisul de conducere la dumneavoastră? Sunteți managerul meu de acum în colo. Irinel Columbeanu e ca tatăl nostru, de acum. Am grijă de el de acum înainte, mai o caterincă, mai o aia…De azi înainte, Irinel Columbeanu este în formația Tzancă Uraganu”, a spus cântărețul.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate