„M-a refuzat şi întotdeauna trebuie să ştii să pierzi”

admin
WhatsApp Image 2024 02 01 at 11.08.08.jpeg

Andreea Marin este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate prezenţe de pe micile ecrane. Dacă pe plan profesional lucrurile au mers întotdeauna aşa cum aceasta şi-a dorit, în viaţa sentimentală, lucrurile nu au fost chiar atât de roz. În prezent însă, se poate spune că şi-a găsit marea dragoste. În trecut, bărbaţii roiau în jurul său, iar la un moment dat s-a aflat că vedeta a refuzat un artist celebru din showbiz.

De-a lungul timpului Andreea Marin a fost curtată de mulţi bărbaţi celebri printre care se numără şi Dan Bittman. Cei doi au recunoscut acest lucru, iar prezentatoarea TV, deşi îl apreciază pe cântăreţ, l-a refuzat întotdeauna politicos.

Andreea Marin i-a refuzat avansurile lui Dan Bittman

În cadrul unui interviu mai vechi, Andreea Marin a povestit ce s-a întâmplat între ei.

„E un tip foarte simpatic, un tip pe care îl admir, chiar dacă face glume. E mereu înconjurat de femei frumoase. În ceea ce ma priveşte suntem fairplay, ca să zic aşa. Suntem foarte buni prieteni şi eu cred că a glumit atunci când a vorbit”, a declarat Andreea Marin.

Şi Dan Bittman a recunoscut faptul că a fost refuzat de celebra prezentatoare: „M-a refuzat şi întotdeauna trebuie să ştii să pierzi. Mizeriile nu fac bine nimănui. Văd toate vorbele despre anumite subiecte şi unii bărbaţi parcă şi-au cumpărat iubirea de la iarmaroc. Putem oricum să ne dăm peste cap, dar femeia alege”, a declarat artistul.

Ce spune fosta prezentatoare TV despre actuala sa relaţie

De aproximativ 6 ani, Andreea Marin formează un cuplu discret cu Adrian Brâncoveanu. Fosta prezentatoare TV recunoaște că relația cu partenerul ei a început într-o perioadă în care amândoi treceau prin momente dificile.

Acum, lucrurile sunt cât se poate de bune între cei doi, locuiesc împreună, ba mai mult, bărbatul are o relaţie specială şi cu fiica partenerei sale.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a declarat Andreea Marin, pentru Antena Stars.

 

 

Sursă foto:

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article