Lovitura carierei! Adrian Mititelu negociază cel mai scump transfer de când e în fotbal

admin
adrian mititelu poate da lovitura carierei peste 3 milioane pentru bauza sunt sanse sa plece size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 08 Februarie 2024, 10:38

Data actualizarii: Joi 08 Februarie 2024, 10:36


FC U Craiova ar negocia în aceste zile cu o formație din țăril arabe vânzarea lui Juan Bauza. Adrian Mititelu spune că ar putea încasa cel puțin 3 milioane de euro din vânzarea sud-americanului care a reușit un gol splendid în ultima etapă, contra lui Dinamo.


Adrian Mititelu poate da lovitura carierei: „Peste 3 milioane pentru Bauza! Sunt șanse să plece”


Mititelu așteaptă acum un răspuns din partea echipei respective, iar Bauza ar putea deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Adrian Mititelu.


„E prea mult să spunem că Bauza e cu bagajele făcute, dar sunt șanse să plece. Deocamdată nu am primit o confirmare după ultima discuție, dar există șansa asta. Da, e o echipă din țările arabe. Suma e de la 3 milioane în sus.


Eu nu am mai vorbit de mult timp cu domnul Becali. S-a mai vorbit cu apropiați comuni. A fost o întrebare despre Bauza, nu o ofertă. A întrebat cât costă Bauza și i-am spus că nu e de vânzare. Nu-i dau lui, e prea bun Bauza să joace la FCSB. Eu zic că Bauza e cel mai bun jucător din România”, a spus Adrian Mititelu, la Orange Sport.


  • 6 goluri și 5 pase decisive a strâns Bauza la FC U Craiova în cele 16 meciuri disputate în actuala stagiune

  • 200.000 de euro a plătit FC U Craiova pentru a-l transfera pe Bauza de la Csikszereda, în 2021


Adrian Mititelu: „Bauza e cel mai bun din România. Olaru, Coman și încă doi dacă mai punem nu fac cât el”


Adrian Mititelu a avut numai cuvinte de laudă pentru Juan Bauza după meciul cu Dinamo, în care argentinianul a strălucit.


„Ce a făcut în seara asta Bauza a demonstrat încă o dată că n-am bătut câmpii când am spus că e cel mai bun fotbalist din România. L-am auzit pe domnul Ilie Dumitrescu, care a spus că e cel mai bun decar din România. 


Nu, domnule, e cel mai bun fotbalist din România! E cel mai bun din România și când joacă prost, și când e accidentat. Olaru, Florinel Coman și încă doi dacă mai punem nu fac cât Bauza.


Bauza nu poate fi vândut în România. Pentru mine înseamnă mult mai mult decât un fotbalist. El reprezintă spiritul actualei echipe”, a spus Adrian Mititelu, după FC U Craiova – Dinamo 2-1.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate