Liviu Ciobotariu revine în Liga 1! Când va fi prezentat

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 20:02

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 20:03


Antrenorul a stat ultima dată pe banca tehnică a celor de la Sepsi OSK, unde a înregistrat o medie de 1.35 puncte pe meci, potrivit statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, în 26 de partide.


Liviu Ciobotariu revine în Liga 1! Când va fi prezentat


Conform surselor PRO TV și Sport.ro, Liviu Ciobotariu e favorit să o preia pe FC Voluntari. Ilfovenii s-au despărțit miercuri seară de Marin Dună și staff-ul său tehnic, compus din Ilie Ilie Poenaru, Gabriel Vasiliu și Paul Ceușan.


  • În cazul în care negocierile decurg conform planurilor, FC Voluntari îl va oficializa pe Liviu Ciobotariu joi


Antrenorul a mai stat pe banca tehnică a ilfovenilor în perioada mai 2021 – iunie 2023, timp în care a strâns 1.47 puncte pe meci după 94 de apariții la cârma celor de la FC Voluntari.


În ultima etapă, FC Voluntari a făcut deplasarea în Gruia pentru meciul împotriva celor de la CFR Cluj, care a reușit să se impună ”acasă” cu 4-1 în fața ilfovenilor.


Ce echipe a mai antrenat Liviu Ciobotariu


De-a lungul carierei sale de antrenor, Liviu Ciobotariu a stat la cârma celor de la Sepsi OSK, FC Voluntari, Hermannstadt, Botoșani, Al Tai, Al Faisaly, Tg. Mureș, Vaslui, CSMS Iași, Dinamo, Dinamo II, CF Brăila, Pandurii, CS Otopeni și FC Național.


  • În perioada iunie 2019 – iunie 2020, Liviu Ciobotariu a fost selecționerul Libanului.Source link

Share This Article