Lili Sandu dă din casă! Cum se înțelege cu iubitul, cum se descurcă în rolul de mamă + ce planuri are pentru 2024

admin
lili sandu.jpg

Lili Sandu, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea”, este o mamă dedicată, însă nu-și neglijează nici soțul.

Lili Sandu, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea”, emisiunea de la Pro Tvși-a schimbat radical viața de când a devenit mamă. Ea și-a restabilit prioritățile în viațăînsă reușește  se împartă perfect între viața profesională și familie.

Petrece cât timp poate cu fiul ei, și își face timp și pentru soț, pentru momentele lor de cuplu. A depășit cu brio momentele dificile prin care a trecut după nașterea băiețelului, iar acum pare mai fericită ca oricând. Lucrurile merg în direcția dorită, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Lili Sandu dă din casă!

La mulți ani! Cum a fost anul 2023 pentru tine?

2023 a fost un an plin… cu de toate! Am avut parte de momente emoționante, am croșetat amintiri alături de cei dragi, am râs până la lacrimi, am călătorit, m-am bucurat de viață și, mai presus de toate, am trăit. Am trăit clipe frumoase, dar și mai puțin frumoase. Fiecare zi petrecută alături de TJ și Silviu reprezintă o bucurie. Mă simt onorată să fiu mama lui Thomas și să îl văd crescând, devenind tot mai curios și bucurându-se de copilărie. Simt că sunt acolo unde trebuie să fiu atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Am ocazia să fac ce îmi place, nici nu simt că muncesc. De luni până vineri, mă distrez alături de cea mai tare echipă: familia Vorbește Lumea, iar în weekend mă relaxez și mă amuz cu băieții mei.

În toamna lui 2023, am avut parte și de momente mai puțin fericite, deoarece s-a îmbolnăvit mama mea. Am trăit clipe grele, urâte, stresante. Îmi venea să plâng non-stop, fiindcă mă gândeam la ce putea fi mai rău, însă trebuia să fiu tare și să gândesc pozitiv, ca să o pot încuraja. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar mama s-a vindecat și a putut ieși din spital.

Dar ce așteptări și dorințe ai de la 2024?

Vreau ca 2024 să fie un an bun, bineînțeles. Cred că toți ne dorim să ne meargă bine pe toate planurile (râde). Cum am spus puțin mai devreme, simt că sunt acolo unde trebuie să fiu, așa că îmi doresc să continui tot așa: să mă bucur de familia frumoasă pe care o am, să am grijă de mine, să îmi continui parcursul profesional în sânul familiei Vorbește Lumea, să dezvolt tot mai mult și partea de online, să fac parte din proiecte în care cred cu adevărat și, nu în ultimul rând, să iubesc și să fiu iubită. Sună bine, nu-i așa?

Cum se înțelege cu iubitul, cum se descurcă în rolul de mamă

De obicei, îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ne poți dezvălui câteva dintre cele pe care le-ai manifestat pentru anul în curs?

Întotdeauna îmi propun lucruri, îmi fac planuri și aspir la anumite reușite, însă fac asta în tot timpul anului, nu doar de Revelion sau la început de ianuarie. Așa că nu pot spune că mi-am făcut rezoluții pentru anul nou, dar întrevăd câteva proiecte interesante, vacanțe relaxante și multă muncă investită în propria persoană în 2024 J

Anii trec, însă acest lucru nu se observă deloc atunci când vine vorba despre fizicul tău. Fără doar și poate, arăți ca la 30 de ani. În nenumărate rânduri, ai declarat că nu ai un secret, însă ne poți enumera câteva obiceiuri sănătoase, pe care femeile le pot adopta astfel încât să aibă un aspect tânăr și fresh?

Așa este, nu am absolut niciun secret J dar ce pot spune că știu cu certitudine este că atenția pe care o investești și grija pe care ți-o porți poate întineri sau îmbătrâni aspectul fizic. Fac sport și sunt atentă la ce mănânc. Îmi place să fiu activă, să mă mențin și să duc un stil de viață cât mai sănătos. Nu mă privez de micile plăceri ale vieții, mai ales că în platoul Vorbește Lumea se prepară tot felul de bunătăți. Mereu gust din toate și ronțăi câte ceva în pauze, însă fac acest lucru cu măsură, iar mai târziu în ziua respectivă dau totul jos la sală. Consider că trebuie să avem un echilibru în tot, iar alimentația și mișcarea nu ies din discuție. Cât despre îngrijirea personală, folosesc produse pentru păr, creme de corp și diverse tratamente pentru față potrivite pentru mine. Ce funcționează excelent pentru un om nu trebuie să meargă la fel de bine pentru o altă persoană. Suntem diferiți, iar organismele nu se aseamănă. Așa că fiecare persoană trebuie să își asculte corpul și să ia cele mai bune decizii pentru el: să mănânce când îi este foame, să facă mișcare în fiecare zi, să folosească numai produse potrivite pentru tipul său de ten, păr etc.

Cum mai este viața de mămică? Ce face TJ?

Viața de mămică este la fel de frumoasă ca până acum. Zilnic învăț ceva nou, mă bucur de fiecare moment petrecut cu Thomas și trecem împreună prin toate etapele copilăriei. Totuși, mi se pare incredibil cât de repede trece timpul. Parcă aș vrea să existe un buton de pauză, pentru a-l apăsa și a mă bucura și mai mult de toate clipele trăite alături de fiul meu. Deja este băiat mare și nici nu știu cum am ajuns în acest punct! Parcă ieri era un bebeluș… Cu omulețul ăsta mic îmi scriu cele mai frumoase file în jurnal J chiar weekendul acesta am profitat de vreme și am fost la Poiana Brașov pentru prima lui lecție de schi, unde s-a distrat pe cinste. O să tot mergem iarna aceasta, de abia aștept să văd progresul.

Ce planuri are pentru 2024

Dar mama ta cum se mai simte?

Mulțumesc de întrebare! J mama este mai bine. Datorită doctorilor și a voinței sale de fier, acum se află într-o formă mult mai bună. Știam că recuperarea va dura ceva, așa că ne-am înarmat cu răbdare. Ea a fost foarte ambițioasă și dornică să se facă bine, iar psihicul unui om contează enorm de mult în lupta de boala, indiferent de diagnostic. Sunt foarte mândră de ea și recunoscătoare că o am lângă mine!

În curând, femeile vor fi răsfățate de Sfântul Valentin, Dragobete, 1 și 8 martie… bănuiești ceva? Întrevezi vreo surpriză pe care urmează să ți-o facă Silviu?

Silviu nu încetează să mă surprindă. Fie că este vorba despre o vacanță, un obiect pe care mi-l doream sau un simplu gest frumos și tandru, el chiar este omul surprizelor. Atitudinea lui grijulie mă face să mă simt ca în al nouălea cer. Datorită lui sunt în culmea fericirii, chiar și după atâția ani de relație. Fără doar și poate, mă va surprinde plăcut și cu ocazia acestor sărbători.

Cât despre Vorbește Lumea, emisiunea pe care o prezinți alături de Shurubel și Bogdan, ce surprize pregătiți pentru telespectatori?

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:30 la 13:00, aducem la PRO TV informații utile din toate domeniile. Dăm startul zilelor cu multă voie bună și transformăm diminețile telespectatorilor în momente pline de energie. Ne place să credem că aducem zâmbetul pe buze celor care ne urmăresc. Viteza cu care se desfășoară viața este una incredibilă și ținem pasul cu tot ce este nou. Așa că zilnic eu, Shurubel, Bogdan și restul echipei Vorbește Lumea aducem în casele telespectatorilor specialiști care prezintă noutăți și informații inovatoare din multiple domenii, experți și pasionați din lumea culinară și artiști care umple platoul de veselie și voie bună. Fără doar și poate, vom avea multe surprize pentru telespectatori cu ocazia Sfântului Valentin, zilele de 1 și 8 martie și nu numai. Așa că fiți cu ochii pe noi! J

Foto: PR PRO TV

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate