Liderul formației Azur, spitalizat de urgență. Nelu Vlad, diagnosticat cu hematom inoperabil pe creier

admin

Nelu Vlad, liderul formației Azur, trece prin momente dificile. În urma unor investigaţii, îndrăgitul artist a fost diagnosticat cu hematom pe creier. Cântăreţului i-a făcut rău în timpul unui spectacol, și-a pierdut echilibrul și vederea, însă nu a vrut să îşi dezamăgească fanii şi a dus spectacolul până la final. 

În prezent, Nelu Vlad (73 ani) este internat la spitalul din Cluj. În urma investigațiilor, medicii i-au pus diagnosticul de hematom pe creier. Din păcate, acesta nu poate fi operat. Cu toate acestea, medicii au găsit un tratament, iar acum artistul se simte mult mai bine.

”Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, la Satu Mare, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu.

Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un heamtom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a declarat Nelu Vlad pentru Star Popular.

Nelu Vlad: Analizele erau foarte bune”

Nelu Vlad susține că îşi făcuse mai multe investigaţii în urmă cu o săptămână şi nimic nu anunţa aceste probleme.

”Sunt internat de pe 27 ianuarie, până pe 10 februarie cred că o să mă țină. Azi am făcut un C.T. și arată că sângele care era împrăștiat s-a resorbit și a rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare, spre final o să fac un RMN și atunci să aflu și de unde a provenit toată treaba asta.

Analizele erau foarte bune, o săptămână aveam de când le făcusem la spitalul Parhon, unde mă internez în fiecare an să-mi fac toate analizele de la A la Z. Inclusiv CT la cap am făcut, dar nu mi-a ieșit nimic”, a mai declarat artistul pentru Star Popular.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article