Laura Cosoi revine pe micile ecrane! La ce post TV o pot urmări fanii: „Mi-a fost foarte dor”

admin
maxresdefault 3.jpg

Laura Cosoi le pregăteşte fanilor ei o surpriză uriaşă! Deşi nimeni nu se mai aştepta ca actriţa să se mai întoarcă pe micile ecrane, iată că inevitabilul s-a produs. Chiar dacă este mămică cu normă întreagă, iar în curând va aduce pe lume cel de-al patrulea copil, blondina a acceptat să facă parte dintr-un proiect nou pe TV. Iată despre ce este vorba. 

Laura Cosoi şi-a luat fanii prin surprindere după ce a anunţat că se întoarce în televiziune. Recent, vedeta a semnat cu postul Antena 1, iar cei care o îndrăgesc o pot vedea în producţia românească ”Bravo, tată!”. Serialul se află la al doilea sezon care poate fi urmărit în fiecare duminică de la ora 20:00.

Laura Cosoi va juca într-o producție românească

Blondina va interpreta un personaj de-a dreptul interesant, cu care spune că nu s-a mai întâlnit până acum. Alături de frumoasa actriță, în celebra producție românească vor mai juca Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel.

”Mi am dorit foarte mult să revin în proiectele de televiziune, mi-a fost foarte dor, în special, de aparițiile într-un serial și m-am bucurat atunci când am primit invitația de a participa la castingul pentru Bravo,tată! și că s-au gândit că mă potrivesc în această formulă.

Reîntâlnirea cu ai mei colegi de platou a fost una foarte dragă, pentru că, în mare parte, îi știam pe toți, am mai lucrat împreună și sunt toți oameni tare faini.

De cele mai multe ori, zilele de filmare sunt încărcate cu mult umor, râdem destul de mult și în afara momentelor de filmare și mă consider foarte norocoasă că pot să-mi exercit meseria”, a mărturisit Laura Cosoi.

Actrița a mărturisit că este foarte fericită şi abia aşteaptă să înceapă filmările. Cât despre rolul pe care-l va interpreta, blondina spune că Letiția este o femeie captivantă, orientată spre spiritualitate.

”Vorbim, așadar, despre un personaj pe care a trebuit să-l analizez și să-l învăț, treptat. Vreau să las publicul să descopere acest personaj și abia aștept să văd cum va fi primită Letiția în sufletul iubitorilor serialului și mă bucur că am această șansă minunată de a face parte din această echipă”, a precizat blondina.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article