Las Fierbinţi rămâne fără un actor important? Anunţul care i-a uimit pe fanii serialului chiar înainte de începerea noului sezon

admin

De-a lungul timpului s-a zvonit că un actor important ar urma să nu mai joace în cea mai de succes comedie românească. Recent, protagonista bârfelor a lămurit situaţia. Iată ce se va întâmpla în noul sezon.

Las Fierbinţi apare pe micile ecrane de mai bine de 10 ani. Românii s-au îndrăgostit încă de la primele epsioade de producţia de la ProTV şi aşteaptă cu sufletul la gură seară de seară să afle ce s-a mai întâmplat cu locuitorii celui mai popular sat din ţara noastră.

Din 13 februarie, Bobiță, Dorel, Aspirina, Giani și celelalte personaje își vor continua aventurile pline de umor.

Geanina dispare din Las Fierbinţi?

După 24 de sezoane, actrița Anca Dumitra, care o interpretează pe Geanina, este onorată de reacțiile pozitive pe care le primeşte din partea fanilor. Chiar dacă s-a zvonit la un moment dat că aceasta va renunța la rolul ei din cauza căsniciei, frumoasa şatenă spune că nimic din ce s-a spus nu este adevărat.

„Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 13 februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”, a spus Anca Dumitra.

Actor din Las Fierbinți, la un pas de moarte!

Mihai Rait, actorul care interpretează personajul ”Dorel” din serialul de la PRO TV, a trecut prin momente dificile. A fost la un pas de moarte, dintr-o greșeală. Bărbatul a combinat alcoolul cu medicamente, lucru care i-a dăunat grav.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani. La o ocazie specială, Mihai Rait a băut șapte sticle de vin dulce. În tot acest timp a luat și Emetiral, un medicament pe care i l-a dat mama sa după ce nu i-a priit mâncarea. Crezând cu tărie că îi fac bine, celebrul actor a ajuns să ia aproximativ 20 de pastile. Mihai Rait a fost la un pas să-și piardă viața din cauza gestului inconștient.

„Era 8 noiembrie, băusem vreo 7 sticle de vin, era dulce. Nu vomitam, îmi părea rău de vinul ăla. Beam două pahare de vin, luam 2 pastile de Emetiral. Că mie maică-mea când mi-a dat Emetiral, mie mi-a venit rău de la mâncare. Nu mi-a zis cum să le iau. Am luat în total 16 – 20 de pastile, nu mai știu. Și am băut, când m-am trezit m-am dus la autogara din Constanța și m-am dus să plec la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam eu treabă. Pe drum așa, pe unde mă lăsase pe mine 42 a început să-mi plece gâtul. Puneam capul în barbă și nu puteam să-l ridic, să-l dau înapoi”, a povestit Dorel în podcastul lui Mihai Bobonete.

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article