Lamine Ghezali a fost prezentat la Levadiakos! Pe ce perioadă a semnat

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 09:00

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 09:01


Francezul nu a mai intrat în planurile lui Zeljko Kopic pentru a doua parte a sezonului, din cauza evoluțiilor sale șterse, și a fost scos din lot. 


Dinamo a încasat 50.000 de euro de pe urma transferului său la Levadiakos, cu care a semnat un contract valabil pentru doi ani și jumătate.


Levadiakos l-a prezentat oficial în cursul zilei de marți, pe site-ul clubului, imediat după ce Dinamo a anunțat despărțirea de fotbalistul francez.


Lamine Ghezali a fost prezentat la Levadiakos!


”În ultimul an și jumătate, el a jucat în România, la unul dintre cluburile istorice ale țării, Dinamo București, unde a bifat 52 de apariții și a reușit 13 goluri și trei assist-uri”, au notat cei de la Levadiakos, pe site-ul oficial.


Pe lângă cei 50.000 de euro, cei de la Dinamo au păstrat și un procent dintr-un viitor transfer al lui Ghezali, fiind convinși că acesta își poate atinge vârful de formă în campionatul Greciei.Cu noua sa echipă, Lamine Ghezali se va lupta la promovare în prima ligă din Grecia. Levadiakos este pe primul loc în eșalonul secund, cu 39 de puncte, la trei distanță de urmăritoarea AEL Larissa.


Înainte de a ajunge în România, extrema franceză a evoluat pentru cei de la Saint-Etienne. Acesta a evolat mai mult la echipa a doua a clubului, dar a apucat să debuteze și în Ligue 1 pentru prima echipă.


Cifrele lui Ghezali


Ghezali a fost legitimat de-a lungul carierei sale la echipe precum Saint-Etienne, LB Chateauroux, SC Lyon și Dinamo, unde a fost adus liber de contract în august 2022.


Dinamo: 52 meciuri, 13 goluri, 5 assist-uri


Saint-Etienne B: 39 meciuri, 7 goluri, 2 assist-uri


SC Lyon: 14 meciuri, 0 goluri, 0 assist-uri


LB Chateauroux: 11 meciuri, 0 goluri, 1 assist


Saint-Etienne: 8 meciuri, 1 gol, 0 assist-uri


LB Chateauroux B: 4 meciuri, 0 goluri, 0 assist-uri


SC Lyon B: 2 meciuri, 2 goluri, 2 assist-uriSource link

Share This Article