Italienii își pun speranța într-un internațional român: ”Are toată încrederea clubului”

admin
italienii isi pun speranta intr un international roman are toata increderea clubului size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 18:47

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 18:46


Internaționalul român a fost trimis sub formă de împrumut la Bari, de la Genoa, iar până în clipa de față fotbalistul a bifat două apariții în eșalonul secund al Italiei.


Italienii își pun speranța într-un internațional român: ”Are toată încrederea clubului”


Italienii de la tuttobari.com au scris despre George Pușcaș, despre care au punctat că trebuie să-și pună amprenta în compartimentul ofensiv al clubului care a tot scârțâit în ultima perioadă.


  • De asemenea, jurnaliștii au evidențiat faptul că Bari are toată încrederea în internaționalul român să ajute formația să se ridice în clasament


”Ajuns în această fereastră de transferuri pe fondul unor mari proclamații, Pușcaș are acum toată greutatea atacului pe umeri. Are sarcina de a contracara trendul negativ din compartimentul ofensiv.


Bari are toată încrederea în atacantul român pentru acest moment”, au scris jurnaliștii de la tuttobari.com.


Bari se află în acest moment pe locul 12 în campionat cu 27 de puncte. Cinci victorii, 12 rezultate de egalitate și cinci înfrângeri a înregistrat echipa, după 22 de etape disputate în al doilea eșalon al Italiei.


La ce echipe a mai fost legitimat George Pușcaș


Produs de Liberty Oradea, George Pușcaș a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Bihor Oradea, Inter U19, Inter, Bari, Benevento, Novara, US Palermo, Reading, Pisa și Genoa.


Atacantul și-a făcut debutul la echipa națională de fotbal a României în mai 2018, la 22 de ani și o lună, moment în care selecționer era Cosmin Contra. 39 de convocări a înregistrat de atunci Pușcaș, timp în care a reușit să marcheze 11 goluri.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate