„Ismail Kartal, go, my friend!”… și dus a fost! Antrenorul lui Fener l-a ignorat pe Marius Șumudică după declarațiile făcute acum o lună 

admin
zismail kartal go my friend si dus a fost antrenorul lui fener l a ignorat pe marius sumudica dupa declaratiile 1 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 23:32

Data actualizarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 23:34


Cele două echipe s-au întâlnit pentru a doua oară în mai puțin de o lună, iar Fenerbahce a ieșit câștigătoare în ambele. În meciul de miercuri seară, Batshuayi a deschis scorul din penalty, în minutul 17 și tot el a reușit dubla, în minutul 31. Gaziantep putea marca în minutul 29, însă Alexandru Maxim a ratat un penalty. 


Astfel, Gaziantep a fost eliminată din Cupa Turciei și rămâne angrenată în lupta pentru salvarea de la retrogradare în campionat. 


Ismail Kartal a plecat fără să îl salute pe Marius Șumudică 


A fost prima întâlnire dintre Marius Șumudică și Ismail Kartal, antrenorul lui Fenerbahce, după ieșirea nervoasă a antrenorului român de la finalul meciului din campionat. Șumudică s-a enervat pe rivalul său care s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul lui Gaziantep și a avut o ieșire la conferința de presă la adresa lui. 


De această dată, Ismail Kartal a ales să îl ignore complet pe tehnicianul român, astfel că imediat după fluierul de final a plecat grăbit spre vestiare, fără să mai stea să îl salute pe Șumudică, așa cum se întâmplă de obicei. Turcul a fost întrebat despre antrenorul român și a oferit un răspuns tranșant. 


„A răspuns cum a răspuns cuvintelor mele, însă el este cel care a vorbit despre gazon în urmă cu un an. Uitați-vă și la el. Nu vreau să spun nimic altceva. Nu vreau să fiu interlocutor”, a spus Ismail Kartal la final. 


Marius Șumudică s-a enervat când a auzit declarațiile antrenorului advers 


La finalul meciului de luna trecută, antrenorul lui Fenerbahce, Ismail Kartal, s-a plâns de starea gazonului de pe Kalyon Stadyumu, spunând că echipa sa nu a putut juca fotbal din cauza acestui aspect. Marius Șumudică a fost întrebat la conferința de presă despre declarațiile făcute de Kartal și a răbufnit, spunând că antrenorul ar trebui să se focuseze pe ce a pregătit, nu pe starea gazonului. 


„Ismail Kartal a vorbit despre gazon. El trebuie să vorbească despre tactică și despre fotbal, nu despre teren. Trebuie să respecte pe toată lumea, ăsta este terenul pe care jucăm și noi. De ce vorbesc de teren? Dacă vor, să vorbească cu conducerea lui Fenerbahce și jucăm toate meciurile pe stadionul lor, să facă o cerere la Federație și jucăm doar în Istanbul. 


Ăsta este Gaziantep, dacă acceptă, bine, dacă nu, Ismail Kartal, go, my friend! El trebuie să respecte clubul, să respecte Gaziantep ca oraș, să respecte fanii. Nu poate vorbi despre asta, dacă ești profesionist nu vorbești de teren, nu vorbești de așa ceva pentru că nu jucăm în oraș, jucăm pe un stadion, ăsta este stadionul nostru, ce să facem?


Fac eu terenul să arate rău? Ăsta e stadionul lui Gaziantep, Ismail Kartan… 


Dacă mă duc la Sivasspor acum, sunt -8 grade și jucăm pe teren înghețat, dacă nu câștigăm acolo voi zice că nu am luat puncte din cauza terenului? Până acum i-am respectat mult pe toți turcii, pe toți antrenorii turci, dar eu nu accept să se ia de orașul meu, de echipă. Cine e Ismail Kartan? Cine e? De ce vorbește de asta? Să vorbească despre joc”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă. Source link

Share This Article