Iorga, cea mai cunoscută tiktokerită din România, adevărul despre drumul către celebritate: „Mulţi oameni mă judecă”

admin
WhatsApp Image 2024 02 01 at 13.23.15.jpeg

Iorga este foarte cunoscută în rândul adolescenţilor din România. De câţiva ani este prezentă pe platformele de socializare, acolo unde a reuşit să strângă o comunitate impresionantă de urmăritori. Spune că nu are fani, ci mai de grabă prieteni virtuali cu care obişnuieşte să împărtăşească diferite momente din viaţa ei. Invitată în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV, tânăra a vorbit despre drumul parcurs până la a fi atât de cunoscută, care nu a fost deloc uşor.

Printre subiectele dezbătute, Iorga Ana Maria Valentina, pe numele real, a dezvăluit şi ce sume încasează în fiecare lună din activitatea de pe internet.

Iorga: Eu nu consider că cineva de pe net ar trebui să îţi modeleze copilul”

Tânăra a recunoscut de asemenea că a fost judecată de-a lungul timpului şi poate mai există voci care spun că nu este un exemplu demn de urmat, însă aceste lururi nu au oprit-o să îşi continue drumul.

„Mulţi oameni mă judecă, care sunt un pic mai în vârstă şi care au mai multă minte decât mine, spun că nu sunt ok şi poate nu sunt un model pentru copiii lor, dar eu nu consider că cineva de pe net ar trebui să îţi modeleze copilul, dar mi-a şi dat pe alte părţi, copiii de vârsta mea au interpretat-o ca eu fiind reală. Şi orice sentiment am îl expun şi nu mă ascund de nimic şi dacă am ceva pe suflet o să spun, indiferent de reacţiile celor din jurul meu”, a declarat Iorga în exclusivitate pentru cancan.ro.

Iorga a dezvăluit cât câștigă din activitatea pe social media

CANCAN.RO: Practic, cum se fac bani pe TikTok, din monetizare?

Iorga: Nu cred că există așa ceva în România, nu te plătește platforma în sine, te plătesc oameni să promovezi prin intermediul platformei, sunt contracte de plasare produse sau afiliere.

CANCAN.RO: Ai făcut peste 100.000 de euro din social media?

Iorga: Da, din TikTok, Instagram, festivaluri. VEZI CONTINUAREA AICI

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article