Internetul ‘a explodat’ după acest moment! Jude Bellingham, pasibil de suspendare după ce l-a jignit pe Mason Greenwood

admin
internetul a explodat dupa acest moment jude bellingham pasibil de suspendare dupa ce l a jignit pe mason size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 08:31

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 08:39


Ambele goluri ale galacticilor au fost marcate de Joselu, în minutele 14 şi 56. În urma acestui rezultat, Real Madrid a urcat pe primul loc în clasament, cu 57 de puncte.


Podiumul este completat de Girona (55 puncte) și de Atletico Madrid (47 puncte), aflată la egalitate de puncte cu FC Barcelona.


Potrivit Le Figaro, Vinicius Junior a fost ţinta rasismului înainte de joc. Insulte rasiste au fost auzite la sosirea autocarului madrilenilor la stadion.


Jude Bellingham și Mason Greenwood, implicați într-o dispută


Pe rețelele de socializare a apărut un clip din timpul partidei, în care starul lui Real Madrid este surprins în timp ce-l jignește pe conaționalul său, făcând referire la acuzațiile de agresiune sexuală cu care s-a confruntat în trecut. 


Dacă oficialii lui Getafe vor acționa în acest sens, Jude Bellingham ar putea primi o pedeapsă, riscând și suspendarea pentru un anumit număr de meciuri, anunță jurnaliștii de la Cadena SER.


Viața extrasportivă i-a afectat cariera lui Mason Greenwood


La începutul lui februarie 2023, poliția britanică a anunțat faptul că au fost abandonate procedurile legale împotriva lui Mason Greenwood, în prezent legitimat la Getafe, atunci la Manchester United, care era acuzat, printre altele, și de tentativă de viol.


La jumătatea lunii august, se aducea în actualitate posibilitatea ca jucătorul să revină în lotul formației Manchester United, doar că suporterii se opun vehement și vor ca acest lucru să nu aibă loc.


Dat fiind faptul că fotbalistul de 22 de ani a ajuns în atenția autorităților din cauza celor amintite, iar acțiunile au fost, cumva, demonstrate, fanii au protestat împotriva reprimirii acestuia în cadrul lotului, la partida cu Wolves.


Din acest motiv, ulterior Manchester United a decis să nu forțeze lucrurile și să decidă să îl împrumute pe Greenwood sau să îl cedeze definitiv. A ajuns, astfel, la Getafe.Source link

Share This Article