„Ieri noapte, au sosit pe lume”

admin
ho11 e1707326118485.webp.webp

Horia Brenciu a făcut recent un anunţ care i-a luat prin surprindere pe fani! Juratul de la Vocea României a anunţat pe reţelele de socializare că familia lui s-a mărit. Internauţii l-au felicitat imediat!

Horia Brenciu a reuşit să cucerească publicul cu talentul său, dar şi cu devotamentul pe care îl are pentru familia lui. Artistul este un familist convins, atunci când nu este la TV sau la spectacole, este extrem de implicat în viaţa celor dragi. Îşi iubeşte foarte mult copiii şi soţia, dar şi animalele de companie pe care le are.

Recent, juratul de la Vocea României a anunţat cu bucurie că familia lui s-a mărit nu cu unul, nici cu doi, ci cu șase membri.

Horia Brenciu a făcut marele anunț: „Sunt bunic”

Mai precis, Horia Brenciu a postat pe Instagram un filmuleț în care le-o arată internauţilor pe pisica lui, Tiara, care a adus pe lume 6 pisoi.

Juratul de la Vocea României i-a prezentat şi a spus în glumă că a devenit bunic și că urmează să revină cu notele pe care puii de pisică le-au primit la naștere.

„Tiara e mamă, iar eu… bunic. Ieri noapte, au sosit pe lume 6 mormoloci.După ce-o să mă bucur puțin de noii membri ai familiei, revin cu informații și cu notele de la naștere! Gina a făcut ca această minune să fie posibilă.”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

Artistul și Alice Dumitrescu au împreună patru copii

Horia Brenciu are o familie după chipul și asemănarea sa: frumoasă și plină de energie! Artistul și Alice Dumitrescu au fost la început prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și în cele din urmă au ajuns și în fața ofițerului Stării Civile. Horia Brenciu s-a căsătorit în 2014 cu producătorul TV Alice Dumitrescu, după opt ani de relaţie.

Ce doi se ştiu din anii ’90, de pe vremea când erau colegi la celebrul show „Şcoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012. Cei doi au adoptat și un băiețel pe nume Toma, iar Alice mai are două fete, Andreea, dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnică, şi Maria, născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article