Gigi Becali, ultimatum pentru jucătorii de la FCSB: ”Dacă faci asta, nu mai joci la mine!”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 08:44

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 08:45


Chiar dacă are un avans consistent în fruntea clasamentului, de 11 puncte, Gigi Becali își ține jucătorii ”în priză” și le transmite un ultimatum, în cazul în care aceștia nu se vor ridica la nivelul așteptărilor.


David Miculescu a marcat în ultimele două partide pentru cei de la FCSB, dar nu și-a recâștigat postul de titular, Becali fiind supărat după ce jucătorul său a fost deposedat în tușă de un adversar.


Finanțatorul FCSB-ului le transmite jucătorilor săi că nu vor mai juca în cazul în care vor face greșeli asemănătoare.


Gigi Becali: ”Astea-s două lucruri esențiale la mine”


„Miculescu nu înseamnă că dacă a dat un gol, gata. El a pierdut o minge în margine şi nu îmi convine. Poţi să pierzi mingea când dai o pasă greşit, dar dacă o ţii la picior şi ţi-o ia adversarul, la revedere! 


Ai terminat-o! Driblezi şi nu ţi-a ieşit driblingul, asta e. Dar dacă îţi ia mingea, nu mai joci la mine. La fel şi la Ovidiu Popescu. Bă, dormi? Du-te şi dormi acasă la tine, nu la fotbal. 


La mine, joci rapid şi nu pierzi mingea. Astea-s două lucruri esenţiale la mine. Se întâmplă să dai pas greşit. Dar dacă ţii mingea, la revedere. Cum să pierzi mingea în tuşă? 


Pasează, nu vezi că toţi coechipierii tăi fac asta? De ce o ţii? Pasează. Dacă ai de dat pasă şi nu dai şi o pierzi, vai de capul tău. De ce o ţii? Dacă te bazezi pe tine, driblează”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.


David Miculescu a evoluat în 25 de partide în acest sezon pentru cei de la FCSB, pentru care a marcat de patru ori și a oferit o pasă decisivă. 


Site-urile de specialitate îi oferă atacantului de 22 de ani o cotă de piață de 800.000 de euro.


FCSB, lider detașat în Superligă


După victoria categorică de pe ”Ion Oblemenco”, FCSB a ajuns la 50 de puncte și este la 11 puncte distață de locul doi, ocupat de Rapid București. CFR Cluj este pe locul trei, cu 36 de puncte, dar va juca luni în compania celor de la FC Voluntari.


De partea cealaltă, Universitatea Craiova a rămas pe locul cinci, cu doar 34 de puncte, și este la 16 puncte distanță de lider. În acest moment, oltenii par să fie ieșiți din calculele pentru titlu.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate