Gigi Becali s-a lămurit în privința lui Tavi Popescu, după ce l-a văzut în Universitatea Craiova – FCSB

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 08:45

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 08:45


După meci, Gigi Becali s-a arătat impresionat de evoluția jucătorilor săi și a vorbit și despre Octavian Popescu (21 de ani), jucătorul pentru care, până nu de mult, ar fi vrut să obțină o sumă-record pentru fotbalul românesc.


Gigi Becali: ”Are dorință, dar realizări nu a avut”


Decarul de la FCSB a fost trecut pe banca de rezerve după transferul lui Luis Phelipe la echipă, iar Becali a declarat că va fi din ce în ce mai greu pentru internaționalul de tineret să prindă primul ”11”.


La Craiova, Octavian Popescu a fost introdus în minutul 76 în locul lui Florinel Coman, dar nu a avut realizări, lucru subliniat și de Gigi Becali. Patronul FCSB spune că primește un ”feedback” pozitiv de la antrenamentele echipei din partea oamenilor săi de încredere.


„Despre Tavi mi-au spus că e foarte bun la antrenamente. S-a văzut că dorință are, dar realizări nu, nu a avut”, a spus Gigi Becali.FCSB, lider detașat în Superligă


După victoria categorică de pe ”Ion Oblemenco”, FCSB a ajuns la 50 de puncte și este la 11 puncte distață de locul doi, ocupat de Rapid București. CFR Cluj este pe locul trei, cu 36 de puncte, dar va juca luni în compania celor de la FC Voluntari.


De partea cealaltă, Universitatea Craiova a rămas pe locul cinci, cu doar 34 de puncte, și este la 16 puncte distanță de lider. În acest moment, oltenii par să fie ieșiți din calculele pentru titlu.Source link

Share This Article