Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Adrian Șut: ”Atât am avut de zis”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 23:28

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 23:28


Mijlocașul defensiv s-a înțeles cu FCSB în iulie 2019. Cotat la două milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, fotbalistul născut la Cociuba Mare mai are contract cu formația dirijată de Elias Charalambous până la finele actualei stagiuni.


Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Adrian Șut: ”Atât am avut de zis”


Gigi Becali, patron FCSB, a vorbit despre Adrian Șut, căruia i-a stabilit prețul. Latifundiarul din Pipera a cerut nu mai puțin de cinci milioane de euro pentru serviciile închizătorului de la gruparea roș-albastră.


  • De asemenea, Gigi Becali a precizat că se axează mult pe UEFA Champions League și își dorește ca FCSB să mai poată ajunge în grupe la ”masa bogaților”


”Au fost întrebări despre Șut, am zis cinci milioane. Au fost întrebări despre Olaru, am zis opt milioane. N-am mai primit răspuns, poate li s-a părut prea mult, dar nu e nicio problemă.


Pe mine mă interesează Liga Campionilor. De ce? Ca să demonstrez ca data trecută. Am zis că o să jucăm cu Real Madrid, că se poate. Vă spun iar Liga Campionilor, apoi la revedere”, a spus Gigi Becali, potrivit DigiSport.


De când se află la FCSB, Adrian Șut a participat în 117 partide, a reușit să înscrie nu mai puin de 10 goluri, dar și să ofere trei assist-uri colegilor săi, în peste 8000 de minute în care a îmbrăcat echipamentul FCSB-ului.


În această perioadă de mercato, FCSB și-a întregit lotul prin aducerea lui Nana Antwi, Baba Alhassan de la FC Hermannstadt pentru 700.000 de euro și Luis Phelipe de la Poli Iași pentru 200.000 de euro.


În campionat, echipa pregătită de Elias Charalambous e prima cu 50 de puncte. FCSB a înregistrat 15 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri după 23 de etape desfășurate în sezonul regulat al Superligii României.Source link

Share This Article