Gigi Becali a tras o singură concluzie după ce l-a văzut pe Tavi Popescu în FCSB – Farul

admin
de ce cred ca fcsb este aproape campioana dar usurinta castigarii titlului reprezinta o mare problema 1 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 17:00

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 17:00


Vicecampioana a ratat șansa de a ajunge la 11 puncte distanță de urmăritoare. Baba Alhassan a fost cel care a deschis scorul în minutul 55, dar FCSB nu și-a putut păstra avantajul până la final.


Gigi Becali, concluzie după ce l-a văzut pe Tavi Popescu


Ionuț Larie a egalat din penalty în prelungiri, în minutul 90+5, stabilind scorul final, 1-1.


Chiar dacă a spus că va fi foarte greu să mai prindă echipa, Gigi Becali l-a aruncat pe Octavian Popescu (21 de ani) în joc din primul minut al meciului cu Farul. Internaționalul de tineret nu l-a dezamăgit pe finanțatorul echipei, care a remarcat o creștere în jocuș său.


„Cu Tavi sunt mulțiumit. E puțină creștere. Poate încet-încet revine. Mi-a plăcut de Tavi. Primul meci în care mi-a plăcut de Tavi”, a spus Gigi Becali.


Octavian Popescu nu a terminat meciul din postura de integralist. A fost schimbat în minutul 81 cu Eduard Radaslavescu.FCSB, avans de nouă puncte față de urmăritoare


În urma acestui rezultat, FCSB a ajuns la 51 de puncte și este la nouă distanță de următoarele clasate, CFR Cluj și Rapid, după 24 de etape. Farul rămâne pe locul cinci, cu 37 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova.


În următoarea etapă, FCSB va juca pe teren propriu cu Sepsi OSK, iar Farul va primi vizita lui Dinamo București.Source link

Share This Article