Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume. Jucătorii de la FCSB care ar fi putut pleca în această iarnă

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 18:54

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 19:01


Gigi Becali a dezvăluit că își dorește să-l vândă pe Andrea Compagno, iar la capitolul plecări nu ar mai fi alte schimbări, ținând cont că nu au existat oferte concrete pentru vreun jucător. 


„Nicio ofertă concretă. Au fost întrebări despre Șut. Am zis și eu 5 milioane. Au fost întrebări despre Olaru. Am zis 8 milioane. Poate e prea mult în mintea lor. Nici nu mă interesează să vând. Mă interesează Liga Campionilor. Ca să mai demonstrez încă o dată”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport. 


Vivi Răchită nu crede în cota lui Darius Olaru


Mijlocașul de la FCSB a înscris până în clipa de față 13 goluri în sezonul regulat al Superligii României și se află pe prima poziție în topul celor mai buni marcatori din campionat. Gigi Becali cere pentru cedarea lui Darius Olaru nu mai puțin de opt milioane de euro.


Fostul internațional român este de părere că jucătorul lui FCSB trebuie să-și demonstreze valoarea la echipa națională pentru a putea spera la un transfer în străinătate. 


„Trebuie să joace la echipa națională titular ca să fie de 8 milioane. Și încă nu joacă. Vedem dacă va prinde un turneu final bun. Poate fi de 8 milioane. E la vârsta optimă, joacă de ceva timp. Valoarea se vede la echipa națională.


Aici în România… Ai prins o echipă UTA cu jucători care nu puteau să stea în picioare unii dintre ei. Credeam că Mircea Rednic a făcut pact cu Gigi Becali, a făcut trei schimbări la pauză. Cred că putea să facă și 5-6. 


Acolo vezi, ai adversari pe care nu îi mai poți dribla așa ușor. Dar am văzut la Olaru o schimbare de atitudine vis a vis de acele văicăreli. Au fost atacuri la care acum ceva vreme se arunca pe jos. Acum a stat în picioare, nu s-a mai aruncat.


Gigi Becali spune că Florinel Coman e cel mai important jucător al FCSB-ului. Dacă nimeni nu a venit să dea 5 milioane pe el, vine să dea 8 pe Olaru? Nu știu, mă îndoiesc”, a declarat Vivi Răchită, potrivit Fanatik.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate