Gigi Becali a intervenit în direct la TV! Noutate: un alt fotbalist important de la FCSB l-a supărat pe patron: „Crede că e la distracție!?”

admin
jucatorii de care fcsb se poate desparti in aceasta iarna si cine poate veni 6 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 22:50

Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 23:38


Gigi Becali a intrat în direct la TV imediat după finalul meciului de pe Arena Națională. A vorbit despre deciziile de arbitraj, apoi a spus ce jucător l-a dezamăgit. Așa cum era de așteptat, finanțatorul celor de la FCSB s-a arătat deranjat de prestația atacantului Luis Phelipe. Introdus titular în tridentul ofensiv, alături de Alex Băluță și Octavian Popescu, fotbalistul transferat de la Iași nu a avut realizări. 


Gigi Becali, necruțător cu Luis Phelipe


Becali spune de ce e dezamăgit. 


„Dacă nu-și revine, cred că m-am înșelat. Eu mă joc la fotbal!? Eu dau milioane la fotbal! Poate îi mai dăm o șansă, nu renunț așa repede”, a declarat Gigi Becali, la televiziunea Digisport. „Phelipe crede că e la distracție. Aici e la fotbal. Cred că m-am înșelat, să dea Dumnezeu să își revină. Poate îi mai dăm o șansă, să vedem, nu renunț chiar așa ușor”, a mai adăugat Becali. 


Brazilianul Luis Phelipe (22 de ani / 1,78 m) poate juca atât atacant de careu, cât și extremă. E cotat la 500.000 de euro, iar FCSB a plătit 200.000 de euro în conturile celor de la Poli Iași, în pauza de iarnă.


  • La meci au asistat 17.305 spectatori. FCSB e neînvinsă de şase etape, în care are patru victorii şi două egaluri.

  • Farul a ajuns la şapte etape fără înfrângere, având patru victorii şi trei egaluri. În tur, FCSB s-a impus cu 1-0. 
Source link

Share This Article