Gemene separate la naștere, reunite după 19 ani. Ireal cum au reușit să dea una de alta

admin
gemene.png

Imediat după naştere, gemenele Amy și Ano au fost separate de mama lor şi vândute altor familii. După 19 ani, surorile s-au reunit într-un mod inedit.

Amy și Ano nu au fost dorite de părinții biologici, care le-au vândut unor străini, asta este povestea pe care o știau mamele adoptive. Astfel, două femei care nu puteau să aibă copii au plătit sume colosale pentru a le adopta și le-au crescut pe cele două surori neștiind că sunt separate, de fapt.

Când avea 12 ani, Amy Khvitia se afla în vizită la naşi, într-un orăşel de pe coasta Mării Negre, când se uita la show-ul „Georgia’s Got Talent” și a văzut o fetiţă identică cu ea: „Toţi cunoscuţii au sunat-o pe mama să o întrebe de ce am participat, sub un alt nume, la concurs”. Familia lui Amy nu a dat însă importanţă acestui episod.

Şapte ani mai târziu, Amy a postat o pe platforma TikTok un video în care apare cu părul albastru şi cu un piercing în sprânceană. La peste 320 de kilometri, în Tbilisi, o altă adolescentă de 19 ani, Ano Sartania, a descoperit înregistrarea făcută de sora ei datorită unei prietene.

Ano a încercat să o contacteze online pe Amy, dar nu a reuşit, aşa că a apelat la un grup de WhatsApp. Din fericire, cineva o cunoştea pe Amy şi le-a făcut legătura celor două. Amy şi-a dat seama imediat că Ano este fetiţa pe care a văzut-o cu mulţi ani în urmă la televizor.

Au descoperit că mai au o soră

Nu a durat mult și cele două surori au descoperit că au foarte multe lucruri în comun. Ambele s-au născut la maternitatea din Kirtskhi, care astăzi nu mai există, ascultau acelaşi gen de muzică, iubeau dansul, ba chiar aveau şi aceeaşi coafură. Mai târziu au descoperit că suferă inclusiv de aceeaşi boală genetică – displazie fibroasă: De fiecare dată când descopeream ceva nou legat de Ano, lucrurile deveneau din ce în ce mai ciudate”, mărturiseşte Amy.

Cele două s-au întâlnit faţă în faţă, pentru prima dată, la Tbilisi: „Era ca şi când mă uitam în oglindă, aceeaşi faţă, aceeaşi voce. Eu sunt ea şi ea este eu”a spus Amy. Tânăra şi-a dat seama atunci că o avea în față pe geamăna ei.  Astfel au decis să-şi confrunte familiile şi să afle adevărul despre separarea lor la naștere.

Au găsit un grup de Facebook dedicat reunirii familiilor cu copii adoptaţi ilegal la naştere şi au împărtăşit povestea lor. Ulterior o tânără din Germania a răspuns, spunând că mama ei a născut gemene la Maternitatea Kirtskhi în 2002 și, în ciuda faptului că i s-a spus că au murit la naştere, femeia avea unele îndoieli. În urma unor teste ADN a reieşit că fata din grupul de Facebook este sora lor și trăieşte cu mama biologică, Aza, în Germania.

SURSA FOTO: Social Media

 

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Sursa Ciao

Share This Article