Gabriela Cristea a dansat balet în emisiunea lui Cătălin Măruță. Imagini rare cu prezentatoarea de la Antena Stars. VIDEO

admin
https www.cancan.ro wp content uploads 2018 04 4 gabriela cristea 1024x622 1.webp.webp

În urmă cu mai bine de un deceniu, Gabriela Cristea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Abia divorțase de Marcel Toader și i-a impresionat pe telespectatorii de atunci cu silueta și dansul de balet.

Puțini sunti cei care știu că Gabriela Cristea a făcut balet timp de mulți ani în copilărie. A petrecut sute de ore în sala de dans, dar și la pian. Părinții ei își doreau cu ardoare ca ea să devină o mare balerină și au investit în acest lucru. Destinul, însă, avea să-i fie altul.

La 18 ani s-a angajat în televiziune și nu a mai renunțat la mass-media. Pasiunile sale n-au fost, însă, date uitării. Astfel, în urmă cu un deceniu, Gabriela Cristea a mers la emisiunea lui Cătălin Măruță, care se numea pe atunci „Happy Hour” și a dansat balet. A fost publicat pe platforma TikTok un filmuleț din acea perioadă, iar fanii au rămas muți de uimire când au văzut-o pe prezentatoarea de la Antena Stars. Mișcările grațioase au stârnit aprecierea tuturor.

”Doamne, cât de frumoasă și suplă era. Dar anii trec peste noi toți. Nimeni nu mai rămâne tânăr peste zeci de ani / A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată, din rude mare împărătești o prea frumoasă fată / E minunată. Victoria, cea mică, seamănă cu ea. Gabriela e un om minunat. Este plină de viață. A dansat foarte frumos / Formidabilă”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

@neskssa #emisiunitv #dance #talent #gabriela #gabrielacristea #foryou #fy #foryoupage #emisiunitv #foryoupage #fyyyyyyyyyyyyyyyy #fyppppppppppppppppppppppp #videos #tiktok #viralvideo #showbizz #fypシ #parati #lovestory #story #xh #xyzbca #story #fypシ゚viral ♬ sunet original – Sierra

Părinții Gabrielei Cristea și-au dorit ca ea să fie balerină

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, dar nu a scăpat de critici de-a lungul timpului. Fie că a fost vorba despre familia ei sau modul în care își crește fetițele, vedeta a fost pusă la zid de multe ori. Așa cum s-a întâmplat și în momentul în care nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale.

Gabriela Cristea a mărturisit că între ea și părinții săi a existat mereu o relație tensionată. În copilărie, lucrurile nu au fost mereu așa. Dar când a devenit adult, totul s-a schimbat radical. Aceștia nu au fost mulțumiți de alegerile pe care ea le-a făcut în carieră. Își doreau un alt job pentru copilul lor: Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Dacă o să vrea fiică-mea să îmi dea o cană de apă la bătrânețe, dacă nu…eu nu o să mă supăr absolut deloc. Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu. Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune. Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva”, mărturisea prezentatoarea TV.

Din această cauză, vedeta a decis să părăsească casa părintească pentru totdeauna și s-a mutat în Capitală ca să-și urmeze visul.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate