Florin Dumitrescu, prima reacţie după ce a fost criticat de o clientă. Fostul jurat de la Antena 1 se apără în scandalul cu femeia

admin
florin dumitrescu main 95126200.jpg

Florin Dumitrescu a avut o primă reacţie după ce a fost acuzat de o clientă că ar fi neglijat evenimentul pe care l-a organizat zilele trecute. Fostul jurat de la Chefi la cuţite a dorit să îi dea replica femeii şi să spună partea sa de adevăr.

După ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu nu a pierdut deloc vremea. S-a implicat în mai multe evenimente şi proiecte, dornic să nu piardă legătura cu fanii lui. Doar că, după ultimul brunch pe care l-a organizat, fostul jurat de la Antena 1 a rămas cu un gust amar.

Cum a reacţionat fostul jurat de la Chefi la cuţite

Peste 100 de persoane au fost prezente la eveniment, însă una singură, mai exact o femeie din Cluj a fost extrem de nemulţumită. Ea a susținut într-un mesaj că Florin Dumitrescu nu s-a ocupat cum ar fi trebuit de persoanele prezente, ba chiar l-a acuzat pe bucătar că nu ar fi gătit el. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Dezvăluirile femeii au ajuns şi la urechile lui Florin Dumitrescu. Celebrul chef a luat atitudine şi a explicat cum stă, de fapt, situaţia.

„Am avut o masă de patru persoane, patru persoane care au ales să se plângă în presă, au trimis scrisori către toate redacțiile, în care au spus că eu nu i-am băgat în seamă, că eu nu am petrecut timp cu clienții, și că ei nu sunt siguri că eu am gătit. Și că copiii erau peste tot, că nu mi-am făcut treaba.

Ceilalți oameni s-au simțit bine, au fost oameni importanți acolo, oameni pe care îi cunosc, da, m-am plimbat pe la mese, după ce gătesc, mă plimb pe la mese, vorbesc cu oamenii și încerc și eu să fiu o gazdă cât se poate de bună.

După ce am vorbit cu aproape toată lumea m-am așezat cu fetele și cu o familie cu care suntem prieteni și ne-am salutat de fiecare dată și am vorbit de fiecare dată, ca la brunch (…) Acești patru oameni care s-au plâns, dar nu la adresa restaurantului, s-au plâns la ziar. (…)

Ăsta nu e subiect de discutat, plângerile într-o carieră de 23 de ani de bucătar, dar le-am primit întotdeauna pe adresa restaurantului, pe Facebook sau la mine, nu la ziar”.

Florin Dumitrescu: „Acum încep să îmi apară tot felul de conspirații în cap”

Deşi a fost deranjat de situaţie, Florin Dumitrescu a spus că este bucuros pentru că celelalte persoane prezente au plecat mulţumite de la eveniment. Iar acest lucru îi dă încredere să mai facă astfel de mese.

„80 de oameni dintr-o 100 de oameni au zis că am gătit bine, au lăudat evenimentul, și avem un articol în presă care spune că a fost un fiasco. Culmea e și că lui Cătălin (n.r. – Cătălin Scărlătescu) i s-a întâmplat la fel. Și acum încep să îmi apară tot felul de conspirații în cap. Eu nu înțeleg de ce ai de câștigat din treaba asta tu, ca om, ca persoană, ce ai fi, orice entitate ai fi, ce ai avea de câștigat? E dincolo de capacitatea mea de a înțelege treaba asta.

Au zis că a fost scump, băi, am pus prețul în afiș. Nu știu ce a vrut doamna sau domnișoara, pentru că am văzut imaginile cu ea, am văzut cine este, am văzut masa, se plânge că nu am avut destul de multă interacțiune, a fost un bună ziua, i-am așezat farfuria cu brânză pe masă și cam atât”, a încheiat el.

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate