Fiul unui cunoscut fost fotbalist român, pe mâna chirurgului care i-a operat pe Cristiano Ronaldo și Ibrahimovic!

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 29 Ianuarie 2024, 23:49

Data actualizarii: Luni 29 Ianuarie 2024, 23:18


Andreas Niță (20 de ani) este fiul fostului fotbalist Robert Niță (ex-Steaua, Foresta Suceava, Oțelul, Rapid, Gloria Bistrița, Pandurii, Rocar).


Niță junior mai jucase în Spania și la Tunari


Tănărul jucător a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat de la piciorul drept și a fost operat cu succes în Spania, de celebrul chirurg ortoped Pedro Luis Ripoll, care a operat de-a lungul timpului numeroase vedete din fotbal. Cel mai probabil, perioada de recuperare se va întinde pe aproximativ jumătate de an, iar extrema dreapta nu va mai juca în acest sezon. 

  • Andreas Niță / Foto - Andreas Niță (FB)


Andreas Niță a semnat cu CS Tunari la începutul anului 2023, după ce s-a despărțit de CD San Marcelino (Spania). După doar șase luni a făcut pasul către FC Voluntari, în Superligă, fiind cotat acum la 150.000 de euro. În acest sezon a bifat nouă prezențe (1 ca titular) și un gol, reușit în Cupa României, în remiza cu Oțelul Galați (2-2). 


Mesajul clubului FC Voluntari:


„Andreas Niță, operat cu succes în Spania! 


Andreas Niță a suferit, ieri, o intervenție chirurgicală la ligamentul încrucișat al piciorului drept, la spitalul Ruber Internacional din Madrid. Jucătorul nostru a fost operat de renumitul doctor Ripoll, considerat unul din cei mai buni medici de medicină sportivă din lume. 


Acesta a mai operat sute de fotbaliști printre care nume cunoscute la nivel mondial: Cristiano Ronaldo, Van Basten, Ibrahimovic, Dembele, Xabi Alonso, David Luiz, James Rodriguez, Marcelo sau Pato. Recuperare rapidă, Andreas, suntem cu toții alături de tine.”


Foto – FC Voluntari, Andreas Niță (FB)Source link

Share This Article