Filmul de pe Netflix care a cucerit România. La câteva zile de la lansare a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări

admin

Un film lansat recent de Netflix i-a cucerit pe români. La câteva zile de la premiera sa, a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări și se află în topul celor mai vizionate pelicule de pe platforma de streaming. Acţiunea plină de suspans, dar şi povestea emoţionantă a ajuns la inimile oamenilor.

Lansată pe 19 ianuarie 2024, producția regizată de Oliver Kienle a devenit rapid un fenomen global. Povestea filmului se învârte în jurul personajului principal, Octavio, interpretat de talentatul Emilio Sakraya, care este un luptător de arte marțiale mixte. Este un tată disperat care încearcă din răsputeri să păstreze custodia fiicei sale, Leonie, însă se trezește în mijlocul unui conflict uriaş și este nevoit să înfrunte tot felul de situaţii periculoase pentru a-şi atinge scopul. Bărbatul se confruntă cu provocări tot mai mari într-o cursă contra timp.

„Șaizeci de minute” poate fi urmărit pe Netflix

Octavio are la dispoziție o oră să treacă peste o serie de obstacole și dușmani neașteptați pentru a ajunge la timp la petrecerea de ziua fiicei sale.

„Disperat să păstreze custodia fiicei sale, un luptător de arte marțiale mixte renunță la un meci important și gonește prin Berlin pentru a ajunge la aniversarea acesteia”, este descrierea filmului pe platforma de streaming Netflix.

Serialul de pe Netflix așteptat de toată planeta

Fanii science-fiction aşteaptă cu sufletul la gură premiera serialului „3 Body Problem”. Netflix a dezvăluit trailerul mult așteptat, iar producţia a reuşit deja să îi captiveze pe cinefili.

Serialul promite să ofere o incursiune fascinantă în lumea științifico-fantastică. Lansarea este programată pe 21 martie.

„3 Body Problem” este bazat pe primul roman din seria Remembrance of Earth’s Past a lui Liu Cixin și este așteptat să aducă pe micul ecran aceeași magie care a consacrat Game of Thrones. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article