”Fiecare are o vibrație diferită”

admin

Carmen Harra, invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului „ALTCEVA”, a făcut dezvăluiri uluitoare despre cum ne influențează cifra personală în anul 2024.

În cadrul interviului, Carmen Harra a explicat formula de calcul a cifrei personale. Vibrațiile energetice sunt de la 1 până la 9, iar omenirea se află în vibrația colectivă a cifrei 8 în anul 2024, care este planeta Saturn a karmei și a memoriei.

Celebra prezicătoare a dezvăluit, de asemenea, și care ar trebui să fie cifra personală a celui care va fi președinte în 2024, în România. Potrivit lui Carmen Harra, pe Marcel Ciolacu nu-l favorizează faptul că din vara anului viitor intră într-un an personal 2. Și asta pentru că vibrația cifrei 2 nu este o energie care să susțină o reușită.

Adrian Artene: Există o formulă de calcul pentru cifra personală?

Carmen Harra: Da. E foarte ușor. Deci, cifra globală se adaugă la ziua și luna în care te-ai născut și cădem pe un singur număr. Că vibrațiile astea energetice sunt de la 1 până la 9. Noi suntem în vibrația colectivă a cifrei 8 în anul 2024, care este planeta Saturn a karmei și a memoriei, dar fiecare din noi dacă luăm numărul ăsta 8 și-l adăugăm la ziua și luna în care ne-am născut… cădem pe o singură cifră și cifra respectivă reprezintă anul nostru personal. Acum, fiecare cifră are o vibrație diferită. Anul meu personal poate fi complet diferit de tot ce se-ntâmplă-n lume, doar că, fiind parte din gândirea colectivă, am parte și de consecințele schimbărilor globale. 

Adrian Artene: Care ar trebui să fie cifra celui care va fi președinte în 2024? 

Carmen Harra: Pe Marcel Ciolacu nu-l favorizează că din vara anului viitor intră într-un an personal 2. Când ești în anii personali 2… nu prea ai șanse să câștigi prea mare lucru sau dacă o faci pierzi pe parcurs. Vibrația cifrei 2 nu este o energie care să susțină o reușită. Am văzut asta la Hillary, când a pierdut alegerile. S-a întâmplat pentru că intrase în anul 2. 

Podcastul poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene” / (Sursa FOTO: Captură video)

Pentru a vizualiza discuția integrală dintre clarvăzătoare și directorul editorial al Grupului Gândul, abonați-vă la canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.

 

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate