FCSB – Farul Constanța, LIVE TEXT de la 20:00 | Echipele de start

admin
ngezana 1 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 18:28

Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 18:30


FCSB – Farul Constanța


Meciul începe la ora 20:00Echipele de start


  • FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovici – Lixandru, Șut, Alhassan – Luis Phelipe, Băluță, Oct. Popescu

  • Farul Constanța: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea – Vînă, Lucas Queiros, Deaconu – Ferreira Mosca, Munteanu, Budescu


știre inițialăFCSB este lider detașat în Superliga României după primele 23 de etape. A ajuns la 50 de puncte, dar cele două contracandidate la titlu, CFR Cluj și Rapid, au câștigat în această etapă și se pot apropia de primul loc în cazul unui succes al Farului.


FCSB – Farul Constanța, LIVE TEXT, ora 20:00


Dacă va câștiga meciul cu Farul Constanța, FCSB își poate menține avansul de 11 puncte față de urmăritoare. De partea cealaltă, campioana en-titre a ajuns pe locul cinci, după victoria Universității Craiova cu Sepsi OSK, scor 2-1.


În cazul în care Farul va câștiga, de ziua lui Gică Hagi, atunci constănțenii se vor apropia la 11 puncte de FCSB și pot intra în calculele pentru titlu. În tur, FCSB s-a impus la Constanța, scor 0-1.


Înainte de această partidă, Gică Hagi a declarat la conferința de presă că nu se poata baza pe mai mulți jucători importanți.


Și nouă ne lipsesc jucători, așa că e același lucru. Și nouă ne lipsește cel mai bun mijlocaș din sezonul trecut, Băluță. Dacă e ceva comun și vouă vi se pare normal, OK! Dacă voi credeți că Băluță, Artean și Nedelcu se înlocuiesc ușor… Anul trecut, au fost baza, iar acum ei nu joacă la mijloc. Scuzați-mă, și mie îmi lipsesc jucătorii, dar eu nu zic nimic”, a declarat Hagi.


Şapte victorii, două remize şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de roş-albaştri pe teren propriu în ediţia curentă. De partea cealaltă, dobrogenii sunt neînvinşi în precedentele trei deplasări din campionat, interval în care au bifat două succese (3-2 la Poli Iaşi, 2-1 la Universitatea Craiova) şi un egal (0-0 la UTA).


Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 35 de ori, de 23 de ori s-au impus roş-albaştrii bucureşteni, de opt ori au câştigat dobrogenii, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.Source link

Share This Article