https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-12-1280x1280.jpg

Cu ce se ocupa WORLDHR ?

WORLD HR se ocupa cu dezvoltarea afacere dvs. la costuri eficiente si rezultate maxime . Noi suntem WORLD HR noi suntem solutia pentru ca afacerea dumneavoastra sa exceleze!
De ce WORLD HR ?

WORLD HR ajuta companiile mici ,medii si mari care au nevoie de un Profesionist in Resurse Umane cu norma partiala, scutand proprietarul coplesit sau managerul de birou de sarcinile zilnice legate de recrutare, HR, strategii si screening.

Cand am nevoie de servicii HR?

Pentru a dezvolta orice afacere, ai nevoie de mai multi oameni. Gestionarea oamenilor necesita timp, iar daca nu este gestionata bine, pierzi oameni, ceea ce necesita si mai mult timp si bani. Daca asta nu este suficient, regulile de management al oamenilor se schimba constant. Este aproape un loc de munca cu norma intreaga care tine pasul cu cele mai recente cerinte cu participarea la formare si grupuri profesionale si citire profesionala.

Consultantii nostri de HR cu experienta pot raspunde nevoilor de resurse umane pe care pur si simplu nu aveti timpul, expertiza sau resursele pentru a le aborda in mod eficient.

Consultanta de recrutare HR este scumpa ?

Angajarea unui profesionist cu experienta in resurse umane este mai costisitoare decat angajarea unui consultant.WORLD HR va ofera consultanta si personal GRATUIT!!!

Angajatorii pot economisi pana la 50% prin angajarea WORLD HR, deoarece evita plata impozitelor pe salarii, asigurari de somaj, compensatii pentru lucratori si invaliditate, precum si beneficii care includ pensii, zile de boala, asigurari de sanatate si concediu dar cel mai important EVITA COMISIOANELE COMPANIILOR DE HR.

De ce este mai bun WORLD HR decat o companie de recrutare?

WORLD HR este diferita , WORLD HR doreste sa isi ajute clientii la costuri minime prin consultanta , astfel evitand plata de comisioane pentru consultanta de HR , desigur alte servii au anumite costuri dar cu noi veti gasii un partener in care sa aveti incredere devotat cresterii afacerii dumneavoastra prin diferite programe de consultanta sau servicii. Noi dorim ca dumneavoastra sa aveti succes iar succesul dumneavoastra este succesul nostru . Afacerea dumneavoastra si WORLD HR sunt o echipa , familie care mereu sunt alaturi in situatii de nevoie.

Consultanta HR vs companie de recrutare

Gasirea angajatului potrivit pentru a ocupa o pozitie este vitala pentru viitorul companiei dumneavoastra si este un proces care necesita timp. Potrivit unui sondaj pentru intreprinderile mici, 45% dintre esecurile intreprinderilor mici sunt puse pe seama deciziilor proaste de angajare. Cunoastem cultura companiei dvs., provocarile si beneficiile, astfel incat sa putem fi fata companiei dvs. si sa va prezentam locurile de munca deschise ca o extensie personala a dvs. la un pret rezonabil sau GRATUIT in functie de conditiile contractuale.

Recrutorii percepe, de obicei, intre 20 si 35% din salariul de pornire sau comisioane fixe pentru fiecare candidat, in timp ce noi percepem taxe doar pentru servicii in plus fata de consultanta HR. Recruitorii au interese concurente pe care incearca sa le multumeasca (incercarea de a-ti respecta termenele limita, termenele limita ale agentiilor, lucrul cu mai multe companii si mai multe pozitii) si tentatia este foarte reala de a impinge un candidat care poate sa nu fie potrivit pentru acest rol. Ei nu au o relatie pe termen lung cu compania dvs.

WORLD HR DORESTE DOAR SA VA SADISFACA SI SA VA GASEASCA CEL MAI BUN CANDIDAT.

https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-12-1280x1280.jpg
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-team-2.png

Beneficiile cu World HR

La intrebarile de mai in jos veti afla exact ce beneficii aveti prin colaborarea cu WORLD HR , succesul afacerii dumneavoastra este prioritatea noastra!
Ce servicii furnizam?

Partenerul dumneavoastra de consultanta pentru resurse umane cu servicii complete

Suntem departamentul dvs. de resurse umane pentru toate aspectele legate de resursele umane si resursa dvs. virtuala de apel pentru angajati si management.

Externalizeaza resursele dvs. de resurse umane pentru o anumita functie de resurse umane

Exista un domeniu al resurselor umane care iti ia prea mult timp si te impiedica de la alte initiative importante? Externalizarea unui anumit domeniu (de exemplu, recrutare, imbarcare, beneficii, administrare) catre noi este o modalitate perfecta de a va readuce pe drumul cel bun.

Cum ne puteti ajuta cu recrutarea?

Ca si in cazul oricaruia dintre serviciile pe care le oferim, exista optiuni. Putem pur si simplu sa va publicam locurile de munca vacante si sa va transmitem CV-urile. Daca aveti nevoie de mai multa asistenta, va putem ajuta cu cat de putin sau cu cat doriti. Alternative HR poate selecta candidatii, poate conduce interviuri, poate verifica referintele, completeaza verificarile antecedentelor penale si/sau poate aranja testarea inainte de angajare, totul pe ora sau pe baza de test.

Ce include programul tau de retinere?

Consultanta nelimitata prin telefon sau e-mail pentru tine si angajatii tai. Actualizari obligatorii de afise federale si de stat, postari gratuite de locuri de munca pe site-ul nostru si agregatorii de locuri de munca, tarife reduse pentru panourile de locuri de munca majore, formulare de resurse umane si tarif orar redus.

Care este beneficiul externalizării resurselor umane?

O multime de organizatii mici si mijlocii au, de obicei, pe cineva care are un rol de HR. In general, aceasta persoana are cateva alte indatoriri si poarta mai multe palarii, in unele cazuri sarcinile de resurse umane pot reveni proprietarilor si directorilor acestor firme de dimensiuni.

Consultanta in resurse umane poate fi o resursa rentabila pentru a va asigura ca ramaneti in conformitate, pastrand o comunicare constanta cu angajatii, managementul si directorii si va ofera capacitatea de a efectua procese si solutii comune si de a practica HR.

Cel mai important, ofera organizatiei dumneavoastra consecventa in aceste politici si proceduri, ceea ce va reduce raspunderea juridica, imbunatateste cultura/morala si comunicarea generala in cadrul organizatiei dumneavoastra.

Va oferim posibilitatea de a va elibera pe dumneavoastra si pe ceilalti angajati de povara administrativa pe care HR o poate reprezenta celor care sunt mai potriviti pentru ceea ce au fost angajati sa faca si sa va concentrati pe sarcinile lor principale pentru a ajuta organizatia asa cum au fost intentionati.

Cum ne imbunatatim rata de rotatie?

Angajati oamenii potriviti, oferiti-le instrumentele de care au nevoie pentru a-si face treaba si fa-i sa se simta apreciati. Comunicarea este critica.

ANGAJATII NU PLEACA PENTRU BANI – PLEACA PENTRU CA NU SE SIMT IMPLICATI SAU RESPECTATI.

Fii mereu la curent

Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru

Inscrieti-va la newsletter-ul WORLDHR pentru a primi toate noile oferte si reduceri privind proiectele de HR pe care le puteti avea. Pur si simplu introduceti adresa dvs. de e-mail si va vom include in urmatoarea noastra actualizare.
Fii mereu la curent

Aboneaza-te
la Newsletter-ul nostru

Inscrieti-va la newsletter-ul WORLDHR pentru a primi toate noile oferte si reduceri privind proiectele de HR pe care le puteti avea. Pur si simplu introduceti adresa dvs. de e-mail si va vom include in urmatoarea noastra actualizare.

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  World HRDespre noi
  Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
  Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
  https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  Suntem PrezentiWorld HR Social Media
  Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
  World HRDespre noi
  Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
  Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
  https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  Suntem PrezentiWorld HR Social Media
  Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

  Copyright by World Hr. All rights reserved.

  Copyright by World Hr. All rights reserved.

  gazduire web gazduire website