„Familiile perfecte care în poze își strigă fericirea, iar în casele lor curg lacrimi șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale”

admin
andreea raicu prejudecati e1707298790103.jpeg

Andreea Raicu şi-a luat recent fanii prin surprindere după ce a avut o reacţie acidă pe reţelele de socializare. Vedeta a vorbit despre cuplurile care afişează în spaţiul public doar momentele fericite. Şatena este de părere că în spatele postărilor respective se ascunde, de fapt, multă tristeţe şi suferinţă.

Andreea Raicu a simţit nevoia să aibă o discuţie sinceră cu oamenii care o urmăresc pe reţelele de socializare. Vedeta le-a transmis prietenilor virtuali că îşi doreşte să aibă o relaţie deschisă cu ei, să le prezinte situaţii reale din viaţă, nu să se prefacă aşa cum alţii o fac.

Andreea Raicu: Am nevoie ca aceste conexiuni să fie  autentice”

„Mi-au spus diverși oameni că pare că m-am plictisit de social media și mă gândesc că poate și unii dintre voi simțiți la fel. Voi fi sinceră pentru că am promis că voi fi mereu așa. Voi vorbi din cele două poziții diferite în care mă aflu, cea de creator de conținut și cea de consumator de social media. Nu este vorba despre plictiseală, ci despre o nevoie. Am început anul în India, unde mi-am reamintit cât de minunat este  să fii înconjurat doar de oameni care trăiesc conștient, care sunt prezenți cu totul, care te ascultă, care te văd și te simt, cu care poți avea conexiuni reale”, povestește Andreea Raicu.

„Aceasta este nevoia mea, atât de la relațiile față în față cu prieteni apropiați, dar și cele cu voi, cei care urmăriți pagina mea. Am nevoie ca aceste conexiuni să fie  autentice, firești și în ritmul în care simt să se întâmple. Nu este vorba despre cantitate, de content doar de dragul conținutului, de milioane de filmulețe pe fast-forward, despre genți, haine și vacanțe scumpe, ci despre viața adevărată, așa cum se desfășoară ea și în ritmul în care se desfășoară”, a mai adăugat vedetă.

Vedeta a răbufnit la adresa influencerilor din mediul online

În continuare, vedeta spune că nu îşi doreşte publicitate şi nici mai mulţi urmăritori în spaţiul public, ci să creeze conexiuni cu oamenii care îşi rup din timp pentru a fi alături de ea, chiar şi virtual.

„Nu vreau să postez pentru că trebuie să postez, pentru că rețeaua o cere, pentru că engagement-ul ar fi mai mare și pentru că videoclipurile ar fi mai vizualizate, că altfel nu mai ești relevant. Nu vreau să mă încadrez în strategii de audiență, în subiecte la modă, în trenduri sau virale, ci vreau să fac lucrurile așa cum le simt, în ritmul dictat de armonia din apropierea mea, așa cum vibrează ele cu mine”, a mai afirmat Andreea Raicu.

Ea a vorbit și despre competiția de conținut din social media.

„Simt această competiție cu cine postează mai mult și mai extraordinar, cu totul și cu totul special și exclusivist…familiile perfecte care în poze își strigă fericirea, iar în casele lor curg lacrimi șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale…sfaturile despre cum să îți trăiești viața, venite de la fete de 20 de ani care evident nu au o experiență care să le recomande… pozele pline de filtre care fac ca cele mai multe fete și femei să arate la fel. Plus milioanele de story-uri despre orice”, este cât se poate de sinceră fosta prezentatoare TV.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate