EXCLUSIV | Nicoleta Nucă e hotărâtă! Care e secretul pozelor în costum de baie la zăpadă! „La 30 de ani trebuie să arăt cel mai bine din viața mea!”

admin

Nicoleta Nucă sărbătorește intens de trei zile încoace. Artista a împlinit 30 de ani pe 26 ianuarie și de atunci are câte o întâlnire cu prietenii și câte o ieșire la restaurant programată pe zi. Cu o săptămână înainte de ziua ei de naștere, Nicoleta Nucă ne-a povestit pentru Ciao.ro care a fost secretul pozelor cu ea goală în zăpadă dar și ce se mai întâmplă cu nunta cu iubitul ei pe care au tot amânat-o!

Ai rupt internetul în două cu pozele din zăpadă! Cum a fost senzația?

Mai plăcută decât mă așteptam! Eram după saună, adică am stat cu fetele, am făcut o seară de saună și atunci, pentru că eram încălzită, am prins curaj și am zis, de ce să nu fac niște poze de genul ăsta pentru că mi s-a părut o idee drăguță și totodată mă și călesc,  zic hai că face bine la sănătate, contrastul de temperatură este foarte bun, drept urmare deja de ceva timp fac și la duș acest  schimb de temperatură cu rece-cald și cred că de la asta am început să fiu mai călită un pic și suport  mai bine temperaturile mai joase!

Nicoleta Nucă e hotărâtă!

Ce schimbări estetice vrei să faci anul acesta, în ceea ce te  privește?

Cred că apropierea  sau 30 de ani ăștia care urmează vin la pachet cu o oarecare maturitate și înțelepciune în sensul că am ajuns în punctul în care din punct de vedere estetic sunt foarte împăcată cu mine. Nu cred că  urmează prea curând să fac ceva schimbări, mă simt foarte ok așa în momentul de față, mai ales că am schimbat un pic și stilul în  ceea ce privește antrenamentele și alimentația, m-am repus un pic la punct în privința asta.

Eu fac sală de cel puțin 14 ani, minim, de 15 ani, de fapt, și ca orice om am avut momente mai bune, mai puțin bune în ceea ce ține de disciplină. Pandemia a stricat toată treaba, și la mine, bineînțeles! Nu reușeam să îmi găsesc acel elan să mă reorganizez pe partea de alimentație și antrenamente cum se cuvine și am zis, gata, din 2024, mai ales că fac 30 de ani, trebuie să arăt cel mai bine. La 30 de ani trebuie să arăt cel mai bine din viața mea și am zis că mă reapuc de treabă și asta fac!

Ai schimbat ceva și la alimentație? Îți refuzi ceva anume?

Nu. Încerc doar să am  grijă să nu trișez sau să o fac cât mai rar posibil pentru că asta era problema înainte. Trișam destul de des,  din păcate, nu chiar zilnic, dar o făceam mai des decât o fac acum!

Care e secretul pozelor în costum de baie la zăpadă!

Mai scapi la un fastfood sau ceva de genul?

Nu neapărat fastfood dar sunt pofticioasă și atunci dacă este vorba de ceva mâncărică bunuță rezist cu greu să nu mănânc și asta s-a simțit în ani, cel puțin pentru mine! Nu am primit păreri negative că aș fi grasă, din fericire, dar  eu nu mă mai simțeam la fel de bine în corpul meu și am zis că este cazul să  îmi repun focusul un pic mai mult.

Cam câte kilograme ai acum, ești constantă în greutate?

Eu nu mă cântăresc niciodată pentru că mă bazez în primul rând pe partea de vestimentație, îmi dau seama după haine, în primă fază. Pe lângă acest lucru, oamenii care sunt sportivi, știu foarte bine că masa musculară cântărește mai mult și dacă ar fi să zic poate kilogramele pe care le am, care nu știu câte sunt, la înălțimea mea, poate oamenii spun că este mult, sau poate, nu știu, este  mult peste medie, și totuși eu nu arăt poate acele kilograme. De asta am renunțat de atâta timp să mă cântăresc  pentru că poate dacă mă urc pe cântar mă apucă depresia și mă iau foarte mult după cum mă simt și cum stau  hainele pe mine, pentru că acolo îmi dau seama de cum mă simt și dacă fac bine ce fac sau nu!

„La 30 de ani trebuie să arăt cel mai bine din viața mea!”

Te-ai plictisit de întrebarea despre nuntă… O să fie în 2024 sau…?

O, Doamne, da! Nu știu! Nu știm, nu știu ce să răspund exact pentru că  nu s-au schimbat foarte multe!

Dar de ce se amână?

Am mai spus-o de multe ori. Nu punem atât de mult accent pe treaba asta, în sensul că pentru noi este mai important să fim noi bine în relația noastră, să ne înțelegem bine, să ne vedem de obiectivele pe care le avem ambii în realizarea noastră și o foaie de hârtie pe care scrie  că suntem căsătoriți sau un eveniment nu schimbă mare lucru în ceea ce privește relația.

Tu ai jucat într-un film! Urmează să se lanseze oficial?

S-a lansat, de fapt  în momentul de față este în promovare în Italia și rulează în câteva cinematografe de acolo, în acest sens voi merge peste câteva zile la Roma, pentru premiera de acolo și chiar abia aștept. În film vorbesc în engleză și este dublat și în italiană, și abia aștept să plec la Roma, să văd și eu în premieră filmul! Eu încă nu l-am văzut de când s-a filmat și sunt nerăbdătoare!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate