„Erau de 70-80 milioane dacă aveau și tehnică!” Becali se bate cu pumnii în piept pentru doi fotbaliști de la FCSB

admin

Alexandru Hațieganu

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 17:03

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 17:13


Gigi Becali e pe cai mari după ce FCSB a început perfect și 2024. Antrenată de Elias Charalambous, gruparea roș-albastră a obținut două victorii din două partide în acest an și și-a consolidat poziția de lider. După 4-0 la București cu UTA, roș-albaștrii au câștigat și meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, scor 3-0, în contextul în care defensiva pusă la punct de antrenorul cipriot a evoluat fără greșeală. 


Becali, laude la foc continuu pentru Ngezana și Dawa. Chiricheș nu mai are loc


În consecință, patronul de la FCSB își laudă fundașii centrali, care dau consistență jocului defensiv: sud-africanul Siyabonga Ngezana și camerunezul Joyskim Dawa. Întrebat dacă Vlad Chiricheș mai poate redeveni titular, Becali a făcut o reverență în fața stoperilor care duc greul în prezent la liderul campionatului. 

  • Joyskim Dawa | Razvan Pasarica/SPORT PICTURES


Mai mult, afaceristul din Pipera susține, în stilul său caracteristic, că Dawa și Ngezana ar avea o valoare de piață uriașă dacă tehnicitatea lor era superioară. 


„N-ai cum cu ăștia doi (n.r.: Dawa și Ngezana) Viteză, forță! Nu poate să dea nimeni cu capul în fața lor. Dacă aveau și tehnică, erau de 70-80 de milioane”, a declarat Gigi Becali, miercuri după-amiază la televiziunea Digisport.


  • 900.000 de euro e cota lui Dawa (27 de ani)

  • 1 milion de euro e cota lui Ngezana (26 de ani)


În următoarea etapă, FCSB joacă acasă luni, de la 20:00, cu echipa lui Gheorghe Hagi, Farul Constanța, grupare care l-a transferat de la lider pe Cristi Ganea. 

Source link

Share This Article