Ea va reprezenta România la Miss World 2024, în India. Cine este și cu ce se ocupă Ada

admin

Între 18 februarie și 9 martie 2024, în Mumbai, India, cele mai frumoase femei ale planetei vor concura pentru titlul de Miss World. Iată cine este Ada, tânăra care va reprezenta România în cadrul competiției.

La cea de-a 71-a ediție, după o pauză de 6 ani, România va fi reprezentată de o tânără de 26 de ani. Ada nu este străină de concursurile de frumusețe! Ea a participat la Miss International 2022 (Japonia), Miss Tourism International 2018 (Malaezia) și Miss Tourism World (China).

Ada este din București și este profesor de limba engleză. Este licențiată în Studii de Securitate (Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice) și e pasionată de relații internaționale și diplomație. De asemenea, ea este fondatoarea și Președintele Asociației „Investitorii în visuri”, un ONG care oferă cursuri de formare profesională fetelor aflate în centre de plasament, asigurându-le o meserie atunci când vor ieși din sistemul social, potrivit Click.

„Sunt extrem de onorată să reprezint din nou România, de data aceasta la Miss World, dar este și o mare responsabilitate, căci țara noastră revine după 6 ani la această competiție. Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare, chiar dacă știu că nu va fi deloc ușor să concurez cu peste 100 de femei extraordinare. Ca de fiecare dată, voi pune tot sufletul și îndârjirea pentru ca România să se prezinte impecabil și, de ce nu, să câștige pentru prima dată un mare concurs de frumusețe. În drumului meu către coroana Miss World, îmi concentrez eforturile pe activitatea caritabilă pentru a da înapoi comunității, în special prin ONG-ul pe care îl conduc, „Investitorii în Visuri”. Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această minunată echipă a României!”, a spus Ada.

Ada va reprezenta România la Miss World 2024 (sursa FOTO: Instagram)

Ada promovează cultura și valorile românești

Ada iubește să lucreze cu copiii și deseori organizează acțiuni caritabile pentru cei din mediile defavorizate, care nu au acces la educație. Mândră că este româncă, tânăra de 26 de ani promovează cultura și valorile românești pe rețelele de socializare și nu numai!

Ea a făcut cunoscut costumul popular românesc în multe colțuri ale lumii fiind prezentat pe mai multe scene internaționale. Una dintre pasiunile Adei este muzica, pasiune pe care o are încă de la vârsta de 3 ani. Ada este absolventă a Școlii de Arte din București, unde timp de 8 ani a studiat canto și pian și a activat în Corul Meloritm cu care a reușit să obțină mai multe premii naționale și internaționale.

În 2023, Ada-Maria Ileana a participat la show-ul de la PRO TV, „Love Island România”, acolo unde s-a înscris pentru a-și găsi jumătatea. Tânăra mărturisea atunci că este singură de aproximativ 3 ani, deoarece nu a găsit pe cineva potrivit pentru ea. Pe parcusul show-ului, Ada s-a îndrăgostit de Andrei, cel cu care a format un cuplu până când în vila din Tenerife și-a făcut apariția fosta iubită a concurentului. Chiar dacă a plecat singură din emisiune, bruneta este recunoscătoare pentru experiența trăită.

SURSA FOTO: Instagram

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate